Prima pagină » Actualitate » Ludovic Orban acuză o regie în cazul pozei în care apare stând singur! Cine a fost cel care i-a făcut poza

Ludovic Orban acuză o regie în cazul pozei în care apare stând singur! Cine a fost cel care i-a făcut poza

19 iul. 2021, 15:20,
George Cristian, în Actualitate

Războiul în alegerile interne din PNL trece la un alt nivel. Se pare că, după ce în spaţiul public a apărut o poză cu președintele liberal lăsat singur de colegii, Ludovic Orban a avut o reacţie oficială.

Acesta consideră că totul a fost o regie şi că cel care a făcut poza este Pavel Popescu, președintele PNL din Sectorul 4.

Ludovic Orban acuză o regie în legătură cu poza în care apare stând singur

Poza în care președintele PNL, Ludovic Orban stă singur, izolat de colegii care au plecat pe scenă pentru a fi lângă premierul Florin Cîțu a făcut înconjurul internetului. Totuşi, jurnaliştii de la bugetul.ro au luat legătura cu Ludovic Orban şi l-a întrebat despre părerea pe care acesta o are în legătura cu ipostaza în care a fost surprins. Așadar, Ludovic Orban a explicat faptul că totul a fost regizat şi că poza a fost făcută de Pavel Popescu, șeful PNL Sector 4.

Acesta a mai explicat faptul că locurile au fost puse întocmai, lângă el fiind aşezaţi toţi liberalii care îl susţin pe premierul Florin Cîțu, în timp ce susţinătorii lui Ludovic Orban au fost împrăştiaţi prin sală

Aia e o fotografie făcută de Pavel Popescu. Asta e părerea mea, după cum arată zona din care e fotografiată, iar eu eram acolo pentru că, pe scaune, a fost o distribuție… în stânga mea era Boc, în dreapta mea era Bușoi și așa mai departe. Primul și al doilea rând erau pline. Cei care erau cu mine, Siegfried Mureșan, Adrian Oros, Violeta Alexandru, Nelu Turc ș.a.md., erau împrăștiați prin alte zone. Nu li s-a dat loc lângă mine. De altfel, nici nu i s-a cuvântul lui Turc, președintele PNL Bistrița. Evident că acolo a fost o regie! Dar asta e, dacă ei așa au considerat că trebuie să se poarte cu președintele partidului, ce să mai comentez? a spus Ludovic Orban potrivit bugetul.ro

Cum se împarte partidul! Cine este pro-Orban și cine este pro-Cîțu

După ce cursă pentru şefia PNL intră în linie dreaptă, au apărut şi primele estimări ale taberelor pro-Cîțu și pro-Orban. Lucrurile par, momentan, a fi la egalitate. Altfel spus, se pare că există o oarecare egalitate dar unele surse arată faptul că vor fi trădări şi de o parte şi de cealaltă.

Filiale pro-Cîţu:

Cluj (Emil Boc)

Sibiu (Raluca Ţurcan )

Sălaj ( Lucian Bode)

Suceava (Gheorghe Flutur)

Vaslui (Nelu Tătaru)

Bacău (Mircea Fechet)

Botoşani (Costel Şoptică)

Neamţ(George Lazăr)

Mehedinţi (Virgil Popescu)

Ilfov (Hubert Thuma)

Timiş (filiala e divizata: preşedintele Alin Nica e de partea premierului, însă mulţi delegaţi sunt pro-Orban).

Maramureş (Ionel Bogdan)

Gorj (Dan Viîceanu)

Satu Mare (Adrian Cozma)

Olt (Liviu Voiculescu)

Dolj (Ştefan Stoica)

Mureş (Ciprian Dobre)

Filiale pro-Orban

Albă (Mircea Hava)

Braşov (Adrian Vestea)

Buzău (Gabriel Avrămescu)

Brăila (Alexandru Popa) detalii despre întreaga situație aici

Neînţelegerile dintre Florin Cîțu și Ludovic Orban s-au văzut la Iași, la Congresul PNL Iași. Așadar, în timp de Florin Cîțu vorbea în fața a zeci de persoane, Ludovic Orban a intrat în şedinţă, moment în care cei prezenţi la fața locului au început să îl aplaude pe acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *