Prima pagină » Actualitate » Ludovic Orban a anunțat că va demisiona. Ce spune despre coaliția PNL-PSD-UDMR: „PNL a murit pentru mine astăzi”
Ludovic Orban a anunțat că va demisiona. Ce spune despre coaliția PNL-PSD-UDMR: „PNL a murit pentru mine astăzi”

Ludovic Orban a anunțat că va demisiona. Ce spune despre coaliția PNL-PSD-UDMR: „PNL a murit pentru mine astăzi”

22 nov. 2021, 12:04,
în Actualitate

Ludovic Orban face declarații de presă acum, 22 noiembrie 2021, privind coaliția PNL PSD-UDMR. Acesta face declarații dure privind conducerea României de către această coaliție.

„Dacă cei mai mulţi dintre ei nu ar fi votat aceasta încropeală politica numit noul USL poate am fi reuşit să oprim această dramă pentru România care o constituţie sfidarea romanilor”, aspus Ludovic Orban.

Ludovic Orban, despre intrarea PSD la guvernare alături de PNL

Astăzi, 22 noiembrie 2021, Ludovic Orban a anunțat faptul că își va da demisia și va intra în opoziție, asta din cauza coaliției PNL-PSD-UDMR. Acesta a declarat faptul că această mutare este considerată drept trădare și care va duce la ruinarea partidului liberal.

„Astăzi, PSD a revenit la putere și PSD va face legea pentru foarte mult timp. Sunt în situația extrem de grea de a lua decizia de a intra cu toată forța în opoziție față de acest proiect nociv pentru România. Îmi voi da demisia din PNL și voi începe ceea ce am făcut în ultimii 30 de ani, să-i reprezint în mod corect, onest, cinstit, cu devotament, cu respect față de drepturi individuale și față de demnitatea fiecărui cetățean român pe toți acei români care cred într-un proiect de dezvoltare a României bazat pe valori liberale.

Astăzi PNL şi-a negat întreaga istorie, conduce o majoritate fragilă. Nu mai are nicio ieşire, a trădat grav şi aproape definitiv toate aşteptările şi speranţele puse de noi în 6 decembrie şi în ultimii 30 de ani democraţie.

Mă voi consulta cu toţi colegii mei cu care am ţinut legătura şi care m-au susţinut. Vom luat decizia cu privire la paşii următori. E adevărat faptul că PSD îşi imaginează vreodată că se va putea reabilita în ochii romanilor. Astăzi a fost împotriva naturii. Această decizie va duce la prăbuşirea acestui partid în sondaje şi la nevoia de a începe construcţia care să se bazeze pe tradiţie”, a declarat Ludovic Orban.

Raluca Turcan cere demisia lui Florin Cîțu

Raluca Turcan, prim-vicepresedintele PNL, și-a anunțat colegii din Biroul Permanent Naţional faptul că nu va participa la ședință întrucât votul acesteia i-a mai fost deturnat odată, dorind să evite acest lucru. Mai mult aceasta cere demisia lui președintelui PNL, Florin Cîțu acuzându-l de minciuni și iresponsabilitate.

„Mandatul lui Florin Cîțu nu a fost decât un șir de minciuni, greşeli și jocuri personale. Aş spune că e de domeniul patologicului. Florin, îţi imaginezi că nimeni nu se prinde de minciunile tale? Toţi se prind, îți garantez. Nimic din ce ai spus până acum, tu, președintele partidului, nu a fost adevărat! Doar un şir de minciuni. Și nu numai de minciuni dar și de lipsa de responsabilitate!

Florin, ești dispus să joci la poker până și banii de pensii. De mai bine de o lună mă ţin de capul tău şi-ţi spun repetat că de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii și de alocații pt că i-ai luat la rectificare doar ca să dai tu bine la cifre în postările de pe facebook”, afirmă Raluca Turcan, ministru al Muncii în Guvernul Cîțu.

Eugen Tomac consideră alianța PNL-PSD-UDMR a fi contra naturii. Banii din PNRR vor fi greu de obținut

De asemenea, declarații face și Eugen Tomac care declară faptul că alianța care va urma să conducă România este împotriva naturii iar acest eșec va fi greu suportat de țară.

” Guvernul, ce va fi prezentat astăzi, va trebui să muncească zi și noapte pentru a absorbi banii oferiți prin PNRR.
Dacă nici de această dată, când avem în față o alianță contra naturii cu o majoritate de 226 deputați și 94 senatori, însemnând 70% din Parlament;
când toate consiliile județene sunt dominate de PSD, PNL și UDMR;
când din cei peste 3180 de primari din toată țara – 2876, peste 90%, provin din rândul celor trei partide;
când totul pare sub control, nu mai există nicio scuză pentru neimplementarea proiectelor aprobate de Uniunea Europeană.

Majoritățile acestea sunt periculoase, dar în același timp se pot prăbuși rapid precum un colos din lut, dacă vor menține aceeași retorică pe care am văzut-o în aceste săptămâni, cât au creat coaliția.

Eșecul lor va fi un dezastru pentru țară, cu un impact major pentru toată economia României. Dacă însă vor reuși să implementeze PNRR-ul, atunci tot românul va fi mulțumit, chiar și cei care vorbesc în casă limba maghiară.” a menționat Eugen Tomac, europarlamentar PMP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *