Prima pagină » Radio » Actualitate » Ludmila, mama lui Dan Bălan, se ține ca la 20 de ani. Aceasta a împlinit 65 de ani

Ludmila, mama lui Dan Bălan, se ține ca la 20 de ani. Aceasta a împlinit 65 de ani

30 mart. 2023, 11:35,
în Radio

Ludmila, mama lui Dan Bălan, a împlinit de curând 65 de ani însă nu-și arată deloc vârsta reală, putând fi confundată cu sora artistului. Culmea, aceasta este deja bunicuță, însă nu se sfiește să se pozeze adesea în costum de baie. Dincolo de toate acestea, Ludmila Bălan este într-o formă de invidiat arată superb pentru anii ei.

Tanti Ludmila e o bunică plină de energie. Mama lui Dan Bălan a împlinit 65 de ani și a primit sute de mesaje de felicitare pe rețelele sociale. Admiratorii ei sunt impresionați de forma fizică a prezentatoarei TV din Republica Moldova.

Ludmila, mama lui Dan Bălan, se ține ca la 20 de ani

Mama lui Dan Bălan este o adevărată forță a naturii. La cei 65 de ani, aceasta afișează un tonus de invidiat. Ludmila Bălan nu se sfiește să poarte costume de baie și spune că gândirea pozitivă și stilul de viață sănătos te pot ajuta să arăți cum îți dorești la orice vârstă.

Recent, „Tanti Ludmila”, așa cum este cunoscută în Republica Moldova, și-a surprins admiratorii cu un clip postat pe rețelele sociale. Mama lui Dan Bălan dansează ca în adolescență, demonstrând că distracția nu e condiționată de vârstă.

 

„Primăvara aceasta să ne-aducă Pace și să ne lumineze Iubirea”, a scris Ludmila Bălan, care, din 2013, e și o cântăreață de succes.

Ludmila Bălan are o familie frumoasă

Ludmila Bălan este căsătorită de aproape 45 de ani cu diplomatul Mihai Bălan, tatăl lui Dan Bălan. Aceasta chiar i-a dedicat o poezie în 2021. Recent, Tanti Ludmila și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu războiul din Ucraina. Ea a dezvăluit cum a reușit Dan Bălan să plece din Kiev, atunci când începutul războiului l-a prins acolo.

Tanti Ludmila, cum este cunoscută în Republica Moldova, a devenit celebră în anii ’90, cu emisiunile pentru copii „Noapte bună, copii!”, „Căsuța cu povești”, „De la 5 la 10” și „Tanti Ludmila Show”, de la postul național de televiziune din Moldova.

În ceea ce privește viața de familie, Ludmila Bălan mai are o fată, pe nume Sanda, care a născut în 2013 un băiat, pe nume Cristian. Aceasta a declarat în nenumărate rânduri că este o bunică foarte fericită.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *