Prima pagină » Radio » Actualitate » Ludmila, mama lui Dan Bălan, se menține tânără cu toate că are 65 de ani. Care este secretul ei

Ludmila, mama lui Dan Bălan, se menține tânără cu toate că are 65 de ani. Care este secretul ei

14 apr. 2023, 10:04,
în Radio

Ludmila, mama lui Dan Bălan, pare cu mult mai tânără față de vârsta pe care o are, aceasta fiind o bunicuță cu o siluetă de invidiat. La cei 65 de ani ai săi, „tanti Ludmila” este una dintre cele mai frumoase artiste din Republica Moldova. Pentru aceasta, mama lui Dan Bălan are câteva trucuri care o ajută să fie în formă.

Ludmila Bălan a împlinit de curând 65 de ani însă arată ca și cum ar avea cel mult 40. Astfel, când cei doi se afișează împreună, ea poate fi lesne confundată cu sora artistului. Culmea, aceasta este deja bunică, după ce fiica i-a dăruit un nepoțe. Cu toate acestea mama lui Dan Bălan nu se sfiește să se afișeze adesea în costum de baie. Așadar, nu mai încape nicio îndoială că Ludmila Bălan este într-o formă de invidiat și arată superb pentru anii ei.

Ludmila, mama lui Dan Bălan, se menține tânără

Mama lui Dan Bălan este o bunică plină de energie care a împlinit de curând frumoasa vârstă de 65 de ani. Ludmila Bălan a primit sute de mesaje de felicitare pe rețelele sociale de la admiratorii ei, care sunt impresionați de forma fizică a prezentatoarei TV din Republica Moldova.

Ludmila Bălan a dezvăluit care sunt trucurile la care apelează pentru a se menține în formă. Mama lui Dan Bălan a vorbit întotdeauna despre cât de important este un stil de viață sănătos, stil pe care ea însăși l-a adoptat. Mama fostului membru al trupei O-Zone nu are doar o siluetă de invidiat, ci și un ten strălucitor.

„Nu prea am secrete. Sport fac, dar nu forțez, eu în general nu forțez nimic în viața asta, las lucrurile să meargă de la sine. Important e că tot ce fac, fac cu plăcere. Chiar și când mănânc, mănânc cu plăcere. Chiar dacă mi-e foame și ceea ce mi se oferă nu-mi place, atunci nu mănânc. Să mănânc pur și simplu așa, de foame, nu pot. Eu trebuie să mănânc cu plăcere.

Mănânc foarte, foarte încet, o singură dată în zi. Iar pentru față folosesc lămâie. De la altceva nu am văzut efecte, dar de la lămâie, da, am văzut. Exfoliază și ajută să scăpăm mai repede de celulele moarte, care cu vârsta nu se mai desprind atât de ușor”, a povestit Ludmila Bălan într-o emisiune TV.

Ludmila Bălan – carte de vizită

Ludmila Bălan este o jurnalistă și artistă cu un trecut bogat din Republica Moldova. Aceasta a absolvit Facultatea de Jurnalism a Universității de Stat din Moldova, iar la 19 ani a debutat în televiziune.

În trecut, Ludmila a mai prezentat câteva emisiuni televizate precum „Noapte bună, copii!”, „Căsuța cu povești”, „De la 5 la 10” și „Tanti Ludmila Show” de la postul național de televiziune din Republica Moldova.

Artista se mândrește cu doi copii care au reușit și ei să își facă un nume în industrie: Dan Bălan și Sanda Bălan. Fiica sa a devenit și ea prezentatoare de televiziune. În plus, Sanda Bălan a făcut-o bunică pe Ludmila, mama lui Dan Bălan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
26 septembrie 2024
26 septembrie 2024