Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ludmila Bălan s-a fotografiat în ipostaze sexy la 64 de ani. Cum arată mama lui Dan Bălan

Ludmila Bălan s-a fotografiat în ipostaze sexy la 64 de ani. Cum arată mama lui Dan Bălan

14 iul. 2022, 21:15,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Cum arată Ludmila Bălan la 64 de ani. Ludmila Bălan este mama cunoscutului artist Dan Bălan și arată spectaculos la vârsta pe care o are. Chiar dacă are o vârstă înaintată, vedeta este o apariţie de senzaţie și are o siluetă de invidiat.

Mama lui Dan Bălan, membrul trupei O-Zone, a postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii incendiare în care apare în costum de baie. Ludmila Bălan are 64 de ani, dar arată impecabil.

Ludmila Bălan s-a fotografiat în ipostaze sexy la 64 de ani

Ludmila Bălan a mers în vacanță și a decis să împărtășească fotografiile cu fanii. Mama lui Dan Bălan s-a fotografiat în ipostaze sexy, într-un costum de baie galben, etalându-și corpul tonifiat care îi ascunde vârsta.

„Gândeşte-te întotdeauna numai la bine şi binele te va urma, ca o umbră, pretutindeni”, a transmis Ludmila, în mediul online, în dreptul pozelor postate.

Oamenii care o urmăresc pe rețelele de socializare nu au trecut cu vederea fotografiile și au luat cu asalt secțiunea de comentarii.

„Zici că e o păpușă Barbie. Arătați foarte bine d-na Ludmila, complimente. Mereu frumoasă elegantă și atrăgătoare… Bravo! Frumoasa ca întotdeauna, elegantă și plină de soare! Anii trec pe alături, complimente și multă sănătate. La 64 de ani, ce corp frumos, parcă are 19 ani!”,  sunt câteva dintre mesajele fanilor.

Mama lui Dan Bălan este prezentatoare de televiziune din Republica Moldova

A devenit celebră în anii ’90, cu emisiunile pentru copii „Noapte bună, copii!”, „Căsuța cu povești”, „De la 5 la 10” și „Tanti Ludmila Show” difuzate la postul național de televiziune din Moldova. În 2013 „Tanti Ludmila” s-a lansat și în muzică, cu prima piesă înregistrată, intitulată „Pentru o sărutare”.

Au urmat apoi și alte piese precum “În ochii negri” sau “Dor de noi”. Ludmila Bălan este căsătorită cu diplomatul Mihai Bălan și împreună au doi copii – pe celebrul Dan Bălan din O-Zone și pe prezentatoarea de televiziune Sanda Bălan. Ludmilei i s-a acordat, în anul 1999, titlul onorific de „Maestru în Artă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *