Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ludmila Bălan, apariție de senzație la 64 de ani, în costum de baie! Cu ce se ocupă mama lui Dan Bălan

Ludmila Bălan, apariție de senzație la 64 de ani, în costum de baie! Cu ce se ocupă mama lui Dan Bălan

16 iul. 2022, 21:40,
în Cancan ultimă oră

Pe Dan Bălan îl cunoaște toată lumea. A făcut istorie cu piesele sale pe vremea când exista trupa O-zone, iar acum este recunoscut ca fiind un artist foarte talentat și apreciat. Are o carieră de succes, însă nu este singurul membru din familia sa care și-a are o mulțime de admiratori.

Mama artistului, Ludmila Bălan, are o carieră în televiziune în țara natală, Republica Moldova. La cei 64 de ani ai săi, se mândrește cu un trup tras prin inel, care parcă întinerește pe zi ce trece.

Dan Bălan are din plin cu ce să se mândrească. Mama sa este de o frumusețe ieșită din comun și are un corp de milioane. Recent, s-a lăsat fotografiată în costum de baie, la piscină.

Ludmila Bălan are un trup de milioane

Cu numai câteva ore în urmă, Ludmila Bălan a postat pe rețelele de socializare o serie de imagini de la piscină, în care are pe ea un costum de baie galben.

Vedeta face sport în mod regulat și are foarte mare grijă de felul în care arată. La 64 de ani se mândrește cu un abdomen plat, mușchi tonifiați și un chip fără riduri. Ludmila Bălan este dovada vie a faptului că vârsta nu este decât un număr.

„Gândește-te întotdeauna numai la bine şi binele te va urma, ca o umbră, pretutindeni…”, a fost mesajul care a însoțit pozele postate pe rețelele de socializare.

Admiratorii Ludmilei Bălan rămân de fiecare dată cu gurile căscate când văd cât de bine arată mama artistului chiar și la a treia vârstă.

Aceștia au complimentat-o pentru felul în care arată la 64 de ani.

Cu ce se ocupă Ludmila Bălan?

Ludmila Bălan este prezntatoare TV în Republica Moldova, dar cochetează și cu muzica. De-a lungul timpului, a lansat o serie de piese care s-au dovedit a fi de mare succes.

„Tanti Ludmila” are o relație cu diplomatul Mihai Bălan cu care are doi copii, Dan și Sanda Bălan, care, de asemenea, și ea este prezentatoare TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`