Prima pagină » Cancan ultimă oră » Lucyskkrr are succes pe OnlyFans: Bruneta lansează o piesă alături de Dani Mocanu

Lucyskkrr are succes pe OnlyFans: Bruneta lansează o piesă alături de Dani Mocanu

04 ian. 2022, 15:50,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Lucyskkrr a decis să se expună și pe OnlyFans. Cu siguranță majoritatea fanilor o cunosc pe Lusy după ce a participat la iUmor. Focoasa brunetă încinge tot Instagramul cu pozele ei extrem de fierbinți. Acum, Lucy pregătește o surpriză pentru fanii săi alături de Dani Mocanu.

Pe pagina sa de Instagram Lusy poartă numele de Lucyskkrr, pe această platformă bruneta se pozează în ipostaze incendiare. Înainte de sărbători, diva a pozat într-o crăciuniță extrem de sexy. Pozele incendiare au adunat mii de aprecieri, fiind și extrem de comentate de către admiratori. Cu siguranță, Lusy nu s-a oprit cu activitatea ei doar la iUmor. Diva a continuat să  capete popularitate și pe rețelele de socializare.

lusy in costum sport

Din moment ce Lusy a slăbit extrem de mult, a început să pozeze destul de provocator

Lucyskkrr, pe OnlyFans: Cât trebuie să scoți din buzunar pentru a o admira pe Lusy

În ultima perioadă, Lusy de la iUmor s-a schimbat extrem de mult. În cadrul unui interviu, influencerița a mărturisit că a slăbit foarte mult. De asemenea, ea a început să fie apreciată și de mari maneliști precum Dani Mocanu.

Recent, diva sexy a postat pe pagina sa de Instagram secvențe dintr-un videoclip muzical. În acele fotografii, focoasa brunetă apărea alături de Dani Mocanu. Artistul într-o cadă și ea dansând alături într-un costum de baie roz. Cu siguranță, Lusy își dorește să devină o artistă desăvârșită, care să lanseze propriile hituri, drept dovadă sunt piesele deja postate dar și pozele ei din studio.

lusy langa dani mocanu

În ultima perioadă, Lusy de la iUmor s-a schimbat extrem de mult

Din moment ce Lusy a slăbit extrem de mult, a început să pozeze destul de provocator, fiind extrem de admirată. De asemenea, ea a decis, la fel ca și alte bloggerițe, să câștige pe seama pozelor sale și pe felul în care arată. Pentru a reuși să o admiri pe Lusy pe OnlyFans vei fi nevoit să achiți 7.99$ lunar sau să achiziționezi un abonament pentru un an în valoare de 47.94$. Bruneta a început deja să-și adune o comunitate și pe această rețea de socializare, pagina ei fiind apreciată de peste 40.000 de persoane.

Câți o urmăresc pe Lucy: Cum a reușit bruneta să adune o comunitate atât de numeroasă

Lucy este activă atât pe Instragram cât și pe TikTok, unde postează filmulețe extrem de fierbinți. Mai mult de atât, artista a decis să-și creeze un cont privat unde au acces doar persoanele care vor să vadă un content exclusiv. De asemenea, bruneta se bucură de o comunitate extrem de numeroasă care o susține în demersul său artistic.

lusy la piscina

Pe pagina sa de Instagram, bruneta se pozează în ipostaze incendiare.

Peste 170.000 de urmăritori are Lucy pe Instagram și la fel de mulți pe canalul ei de YouTube. Cu siguranță, fanii nu-și pot lua ochii de la formele divei, fiind foarte activi pe aceste platforme. Recent, Lucy a mai lansat o piesă alături de Guez, care se numește „Atât de bună”. Cu siguranță, această piesă o caracterizează pe artistă.

Lucyskkrr este activă pe OnlyFans dar și pe alte rețele de socializare, tocmai activitatea ei a făcut-o și mai vizibilă în mediul online după prestația ei de la iUmor. Chiar dacă întregul ei moment din fața juraților de la iUmor a fost acoperit de bip-uri din cauza cuvintelor necenzurate din piesă, ea a reușit să se remarce.

selfie lusy

Lucyskkrr a decis să se expună și pe OnlyFans

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *