Prima pagină » Cancan » Lucy din Dallas este o bunică superbă și activă. Charlene Tilton joacă și azi în filme

Lucy din Dallas este o bunică superbă și activă. Charlene Tilton joacă și azi în filme

04 sept. 2024, 11:07,
în Cancan

Miniona Lucy din Dallas, jucată de actrița Charlene Tilton, este în prezent o bunică superbă și activă, care încă joacă în filme. Era doar o adolescentă când a început să joace în celebrul serial, iar întâlnirea cu Larry Hagman, a venit ca un balsam pentru sufletul ei. Deși avea un farmec aparte și trăsături superbe, Lucy din Dallas nu s-a considerat frumoasă în tinerețe.

„Dallas”, cel mai popular serial al anilor ’80, a dat o mulțime de vedete. Cine nu-și mai amintește și astăzi de J.R., Bobby, Pamela sau Lucy?! Aceasta din urmă, pe numele ei real Charlene Tilton, era doar o adolescentă când a primit rolul care a aruncat-o în lumea celebrității, potrivit LPF.

A avut o viață zbuciumată

La vârsta de 65 de ani, Charlene Tilton are în continuare o drăgălășenie aparte. Frumușica Lucy din Dallas a fost căsătorită de două ori, prima dată cu solistul country Johnny Lee, din 1982 până în 1984, și a doua oară cu muzicianul scoțian Domenick Allen, din 1985 până în 1992.

În 2009 a trecut printr-un episod dureros. Cu o zi înainte de Ajunul Crăciunului, logodnicul ei de atunci, Cheddy Hart, a murit subit la 56 de ani, după o insuficiență cardiacă. Charlene a căzut într-o depresie adâncă și s-a refugiat în alcool și tutun.

„Eram logodită și mă pregăteam de căsătorie. Logodnicul meu nu s-a simțit bine, l-am dus la spital, la camera de urgență. A murit acolo, pe loc. Am fost în șoc. Am fost devastată”, spunea ea.

Lucy din Dallas este o bunică superbă și activă

Cu primul soț, solistul country Johnny Lee, o are pe fiica ei, Cherish Lee, singurul ei copil. Cherish s-a născut în 1982, este cântăreață și are doi băieți. În prezent, Charlene locuiește în Nashville, în apropiere de fiica sa și de cei doi nepoți. Își împarte timpul între a fi bunică și a juca în filme special concepute pentru televiziune.

„Cu cât îmbătrânesc, cu atât sunt mai prezentă în viața de zi cu zi. Când eram în Dallas, era un vârtej. La vârsta mea, acum, sunt mai prezentă. Nu mai simt nevoia de a accepta orice job, dar spun da majorității lucrurilor pentru că eu cred în a încerca noi lucruri și oportunități.

Am doi nepoți. Sunt cu ei în fiecare zi. Sunt bucuriile și iubirile vieții mele. Mă fac atât de fericită. Sunt norocoasă că mai pot lucra, dar să fiu bunică îmi oferă cea mai mare bucurie”, declara frumușica Lucy din Dallas cu ceva timp în urmă.

În 2023 a jucat în trei filme: „Heaven Sent”, „Hashtag Proposal” și „The Nana Project”. Nici în 2024 nu a stat degeaba și a acceptat rolul Barbarei din „Ladybug”, o peliculă horror.

Nu s-a crezut niciodată o mare frumusețe

Deși era o prezență cu un farmec aparte și avea trăsături superbe, Charlene nu s-a considerat frumoasă în tinerețe. Nici sutele de coperte de reviste pe care a apărut nu i-au crescut prea mult încrederea în trăsăturile ei fizice și în magnetismul său. Când se uita în oglindă, nu se compara cu alte femei frumoase ale vremii, precum Farrah Fawcett sau Loni Anderson. În ochii ei, farmecul ei pălea în comparație cu al colegelor de breaslă.

„Nu aveam nicio idee despre cât de frumoasă eram. Acum, mă uit la acele poze și mă gândesc că eram chiar frumușică. Atunci nu înțelegeam asta”, a povestit, recent, Charlene Tilton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`