Prima pagină » Radio » Actualitate » Lucy din „Dallas”, dezvăluiri cutremurătoare din copilărie. A crescut fără tată, cu o mamă bolnavă psihic

Lucy din „Dallas”, dezvăluiri cutremurătoare din copilărie. A crescut fără tată, cu o mamă bolnavă psihic

09 mart. 2023, 15:25, 1 ,
în Radio

Actrița Charlene Tilton, celebra Lucy din „Dallas”, a făcut recent dezvăluiri cutremurătoare din copilărie, referitor la familia ei. Frumușica blondină a păstrat secretul chiar și față de colegii de serial. Astfel, Lucy s-a confruntat cu multe lipsuri în adolescență, trebuind să-și ajute mama bolnavă psihic.

În rolul nepoatei intrigante a lui J.R. Ewing, Lucy, din serialul Dallas, Charlene Tilton a fost una dintre cele mai faimoase figuri ale anilor ’80. Nunta ei televizată din 1981 din serialul de noapte cel mai bine cotat a atras 65 de milioane de telespectatori. De asemenea, a apărut pe mai mult de 500 de coperte de reviste și a fost o prezență obișnuită în emisiuni de jocuri populare precum Match Game cu Betty White.

Lucy din „Dallas”, dezvăluiri cutremurătoare din copilărie

În spatele scenei, Charlene Tilton făcea față traumei unei copilării turbulente și se străduia să o ajute pe mama ei bolnavă psihic. Acest secret a fost păstrat chiar și față de colegii din Dallas, precum Larry Hagman sau Patrick Duffy.

Într-un interviu acordat celor de la PEOPLE, actrița împărtășește povestea trecutului său dureros. Acum, la vârsta de 64 de ani, și-a găsit liniștea în Nashville, alături de fiica sa Cherish Lee și de nepoți și are o carieră reînnoită ca actriță de teatru.

Cu zâmbetul ei larg, Tilton încă emană farmecul efervescent al lui Lucy Ewing, chiar și fără șuvițele aurii voluminoase care au fost marca ei ca îndrăgită vedetă a anilor ’80 în serialul Dallas. Dar, îmbrăcată într-un pulover verde, blugi skinny și cizme de gleznă care îi întăresc micuța siluetă, actrița în vârstă de 64 de ani este acum mai mult o bunică elegantă (nepoții ei îi spun „Glamma” adică bunica plină de farmec) decât o bombă blondă.

„În Dallas, a fost un adevărat vârtej. Cu cât îmbătrânesc mai mult, cu atât am învățat să fiu prezentă în viața de zi cu zi. Sunt foarte mulțumită”, povestește Charlene Tilton.

Acest sentiment de pace este binevenit după o viață marcată de numeroase tulburări profunde. Mama ei, Katherine, o secretară, a rămas însărcinată pe neașteptate după ce a cunoscut un pilot al Forțelor Aeriene la Pentagon, unde lucrau amândoi la acea vreme.

„Tatăl meu biologic nu a vrut să aibă nimic de-a face cu mine. Trebuia să fi știut despre mine, Dallas era atât de mare, dar nu m-a contactat niciodată”, mai spune Lucy.

Boala mamei sale a afectat-o foarte tare

În timp ce milioane de oameni din întreaga lume se uitau la televizor pentru a admira spectacolul fascinant din Dallas, Charlene Tilton, care a apărut pe aproximativ 500 de coperte de reviste la apogeul faimei sale televizate, și-a ținut secretă viața personală dureroasă. Mama ei s-a luptat cu o boală mintală severă și, în cele din urmă, a fost diagnosticată cu schizofrenie.

„Pe atunci nu se vorbea despre bolile mintale. Erau ascunse sub preș”, spune cu nostalgie Charlene Tilton.

Astăzi, în timp ce se bucură de o viață liniștită în Tennessee, cu fiica ei, Cherish Lee, în vârstă de 40 de ani, și nepoții ei (de 6 și 2 ani), și de o carieră reînviată ca actriță de teatru, Tilton este dornică să își împărtășească povestea.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`