Prima pagină » Local » Lucrări de mântuială, în zona Bularga! „Cum se pun bordurile la Iași”

Lucrări de mântuială, în zona Bularga! „Cum se pun bordurile la Iași”

22 iul. 2024, 21:04, 2 ,
în Local

În zona Bularga din Iași, se schimbă bordurile de pe marginea trotuarelor. Un ieșean a filmat întreaga „acțiune” prin care se amplasează aceste borduri, însă se pare că lucrarea este una de mântuială.

„Cum se pun bordurile la Iași, Bularga”, scrie la clipul surprins de un ieșean.

Pe imagini se poate vedea un bărbat care a așezat bordurile, iar cimentul este pus cu lopata pe ambele părți. De asemenea, bordurile vechi au rămas acolo, doar se pun altele noi peste.

După ce au văzut imaginile, cetățenii nu au rămas indiferenți și au reacționat imediat.

„Schimbarea bordurilor este activitatea de bază a primarului votat de suflarea ieșeană și e normal să fie montate la nivelul calitativ din imagini. În Bucium, se desfășoară aceeași activitate de bază, schimbarea bordurilor, a treia oară în 9 ani”, este comentariul postat de un ieșean.

„Bani aruncați, pui bordura peste bordură, fără să faci șanț și după spunem că nu ține”, spune altă persoană.

Comentarii
  • Tipic romanesc,pe repede înainte!

  • asa e tot orasul, nu numai in Bularga. veniti si in Cantemir Aleea Decebal sa vedeti hal de lucrari. mai sunt bizoni care dau cu spatele la masina si au desprins bordurile si asa le-au lasat. si astia de la firma nu stuiu ce balast folosesc. parca e gainat cu nisip si ceva aracet asa cacat de material cu ce lipesc bordurile. dupa 1-2 luni crapa tot materialul ce prinde bordurile, numai zic ca intre rosturi asa lasa, gol. nu pun nimic material. deci e bataie de joc pe fata. dar nu le poti reprosa nimic, „ca lasa-ne dom’le in pace, ai chef de scandal? lucram de ani de zile, chiar nu stim cum sa facem lucrari? ne inveti matale pe noi?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *