Luciana Vlad, nail artist din Iași, discută într-un nou episod de #PodcastBZI despre pasiunea care s-a transformat în meseria la care nu ar vrea să renunțe niciodată. Lucrează în domeniu de mai bine de 12 ani, a primit oferte de muncă din străinătate, însă nu renunță la jobul de la Iași. Luciana spune că meseria aceasta este bănoasă, iar în cea mai profitabilă lună a câștigat 12.500 de lei. Interviul poate fi urmărit AICI:
Luciana Vlad, nail artist din Iași, spune că tot mai multe cliente au probleme cu afecțiuni ale unghiei.
„Acum vin multe cliente cu probleme ale unghiei. Se confruntă cu probleme fungice ale unghiei, cu afecțiuni ale unghiei, cu onicoliză, cu onicomiză. În general, ele apar de la o traumă a unghiei. Când te lovești sau când nu este îndepărtat produsul de pe unghie corect. Acum se poartă foarte mult unghiile slim. Tehnica asta presupune tehnica tipsurilor reutilizabile. Poți să ridici patul unghial, să îndrepți unghia încovoiată. Clientele preferă unghiile mai scurte, cât mai discrete. Unghiile sunt îngrijite”, spune Luciana Vlad, nail artist din Iași.
Tot mai multe ieșence vor să fie manichiuriste, potrivit Lucianei Vlad, nail artist din Iași
Tânăra spune că meseria de nail artist este tot mai căutată, dar și bănoasă. Lucrează în domeniu de mai bine de 12 ani, a primit oferte de muncă din străinătate, însă nu renunță la jobul de la Iași. Luciana spune că meseria aceasta este bănoasă, iar în cea mai profitabilă lună a câștigat 12.500 de lei.
„Da, este o meserie care îmi aduce satisfacții profesionale. Eu reușesc să trăiesc bine cu banii câștigați din această meserie”, mai spune Luciana Vlad.
Ioana Mărisac este una dintre cele mai cunoscute manichiuriste din Iași, cu sute de mii de urmăritori pe TikTok. Nail artist și trainer, tânăra a început să practice această meserie când avea doar 15 ani.
Sute de interviuri postate de pe YouTube, la rubrica „Podcast BZI”
Maria Cozma este o tânără make-up artist din Iași, care a dezvoltat o afacere de succes. Aceasta susține că pentru a ajunge la acest nivel al carierei sale, a muncit mult și spune că, deși poți avea talent, e degeaba dacă nu îl șlefuiești. Un alt invitat în podcast-urile BZI este Cătălin Maxim, apicultor și vicepreședintele clusterului BioNEst. Specialistul discută într-un nou episod de #PodcastBZI despre mierea contrafăcută, este sau nu recomandată aceasta în cafea sau ceai fierbinte, cum alegem un borcan de miere pentru a fi siguri că nu este contrafăcută, dar și recomandări despre consumul diverselor tipologii de miere. Mierea este, după uleiul de măsline și sucul de portocale, cel mai contrafăcut produs din lume.
Diana Voiniciuc, consultant financiar din Iași, discută într-un nou episod de #PodcastBZI despre economisire, investiții, dar și despre siguranța financiară în momentul în care ieșim la pensie. Specialista oferă exemple concrete despre balanța venituri-cheltuieli și cum poate fi echilibrată, considerând că primul pas pentru gestionarea acestei situații este să avem o evidență a cheltuielilor. De asemenea, Luciana Vlad, nail artist din Iași, discută într-un nou episod de #PodcastBZI despre pasiunea care s-a transformat în meseria la care nu ar vrea să renunțe niciodată.