Prima pagină » Economic Local » Luciana Uglea, antreprenoare din Iași: „Contează cât de mult îți dorești să ai o pasiune, dar și ceva nativ” – FOTO/VIDEO

Luciana Uglea, antreprenoare din Iași: „Contează cât de mult îți dorești să ai o pasiune, dar și ceva nativ” – FOTO/VIDEO

13 apr. 2024, 02:00, 1 ,
Raluca COSTIN, în Economic Local

Luciana Uglea, antreprenoare din Iași, fondator al brandului „Nouvelle by Luciana”, vorbește într-un nou episod de #PodcastBZI despre cei 11 ani de antreprenoriat în domeniul textil, cum a reușit să treacă peste toate provocările și cum brandul său a ajuns cunoscut la nivel național. Luciana discută și despre cel mai greu moment din viața sa, când a avut niște probleme de sănătate și ca să treacă mai ușor peste ele a început să facă bijuterii hand-made. După aceea a intrat pe piață cu ținute pentru copii, apoi s-a adaptat în funcție de solicitări. Interviul poate fi urmărit AICI:

Antreprenoarea din Iași vorbește și despre începuturile afacerii din domeniul textil.

„E greu să fii antreprenor în domeniul acesta. Cel puțin acum 12 ani, când am început eu, nu era nimeni care să mă învețe. Am învățat singură să cos în mașină, să fac tiparele și așa mai departe. Contează cât de mult îți dorești să ai o pasiune, dar și ceva nativ. Că degeaba faci! E ca și cum m-ai pune pe mine să fac IT, programare. Acum, în industria textilă, poate, lucrurile s-au mai simplificat, adică ai la dispoziție mai multe informații, poți să înveți mai ușor anumite lucruri.

Sunt o tipă echilibrată, nu mă arunc în cheltuieli. Și contează și mediul de lucru. Până la urmă, să ai un mediu frumos e important, pentru că 7-8 ore le petrecem la locul de muncă, mai mult ca în familie, și e păcat să vii la atelier, să fii frustrat sau supărat. Eu, cel puțin, când văd una dintre colege dacă e supărată, bem o cafea, stăm la o țigară. De anul trecut încerc să avem o pauză mai mare, să avem mai mult timp liber și mă uit și la partea de relaxare. Avem concedii cât mai lungi, ca să revenim cu forțe proaspete”, mai spune Luciana Uglea.

Luciana Uglea, antreprenoare din Iași: „Un produs de lux cred că trebuie să îmbine mai multe elemente”

Ce înseamnă pentru ea un produs de lux?

„Un produs de lux cred că trebuie să îmbine mai multe elemente: un material de calitate, un croi bun, paleta de culori să fie deosebită. În general, trebuie să porți ceea ce îți stă bine, pentru că trendul diferă de la an la an. Degeaba îți spune un designer că se poartă peach (n.r. – piersică, culoarea anului 2024), dacă ție nu îți stă bine”, explică Luciana Uglea.

În pandemie, s-a orientat către domeniul medical și a început să facă ținute medicale.

Interviuri din diverse domenii, în cadrul podcasturi-lor BZI

Romulus Andriescu, terapeut și avocat, vorbește într-un nou episod de #PodcastBZI despre sufletul pereche și cum o persoană poate să îl găsească, despre manifestare și legile atracției, dar și despre karmă. Terapeutul susține că unele persoane pot să trăiască mai multe vieți și să nu își învețe lecțiile pentru a atinge cel mai înalt nivel de spiritualitate. Interviul poate fi urmărit AICI:

Comentarii
  • Luciana, Luciana. Ai vandut o masina si te-a filat Uglea. Un barbat mai urat si mai arogant ca ala nu am vazut. Un cur hol….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *