Prima pagină » Cancan ultimă oră » Lucian Viziru și Ema, soția lui, s-au întors definitiv din Germania. Aceștia au dezvăluit și motivul

Lucian Viziru și Ema, soția lui, s-au întors definitiv din Germania. Aceștia au dezvăluit și motivul

04 mart. 2022, 18:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Lucian Viziru, în vârstă de 45 de ani și Ema, soția lui, s-au întors definitiv din Germania, la șapte ani de când au decis să își schimbe total viața departe de România. Cei doi au împreună un băiețel, pe Mihai în vârstă de 11 ani.

Lucian Viziru: „Mult timp ne-a fost bine, din multe puncte de vedere”

Întorși în țară, Lucian și Ema au acordat un interviu pentru okmagazine, unde au făcut dezvăluiri neștiute despre situațiile cu care s-au confruntat.

„Mult timp ne-a fost bine, din multe puncte de vedere. Mai ales în pandemie, când aici foştii mei colegi ieşeau de foame în stradă, acolo statul german avea grijă de noi. Plus aerul curat de acolo, plus faptul că Mihai citeşte acum şi scrie foarte bine în germană. Mai erau şi unele aspecte mai puţin grozave. Uite, dacă voiai să faci un grătar la club, trebuia să anunţi cu şase luni înainte şi se făcea în mod organizat: cine vine, ce aduce… Ema și fiecare îşi aducea bucăţica lui de carne şi mâncai doar ce-ţi aduceai de-acasă”, a povestit Lucian Viziru pentru okmagazine.

Ema și Lucian au fost contactați de mai multe ori de profesori

Nici la școala lui Mihai lucrurile nu erau foarte relaxante, iar Ema și Lucian au fost contactați de mai multe ori de profesori.

„Acolo, profesorii ne trimiteau mail dacă nu scria de la linia caietului, ci cu două degete mai spre centrul caietului. Ne spuneau că nu e acceptabil acest comportament.
Altădată, m-au sunat de la şcoală că Mihai e violent. Şi eu le-am spus că poate fi oricum, numai violent nu. Îi arătase unui copil o poziţie din Karate Kid, pentru că văzuse cu o seară înainte filmul, şi ei au considerat a fi o formă de violenţă. Era în pauză, nu a lovit pe nimeni, nu a atins pe nimeni, doar s-a jucat aşa în curtea şcolii”, a adăugat Ema, despre fiul lor, pentru sursa citată.

În prezent, Lucian s-a reorientat, deși toată lumea se aștepta să se întoarcă în televiziune. De data asta, actorul și-a încercat norocul în domeniul imobiliar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *