Prima pagină » Radio » Actualitate » Lucian Viziru, despre scena de amor cu Nicoleta Luciu. Cei doi au format un cuplu în telenovela „Lacrimi de iubire”

Lucian Viziru, despre scena de amor cu Nicoleta Luciu. Cei doi au format un cuplu în telenovela „Lacrimi de iubire”

01 feb. 2022, 13:23,
BZI.ro, în Radio

În urmă cu 15 ani, Lucian Viziru a fost protagonistul unei scene de amor cu Nicoleta Luciu, care-i era parteneră în „Lacrimi de iubire”. Zilele trecute, actorul a făcut dezvăluiri incendiare despre respectivele secvențe erotice. Lucian Viziru recunoaște că acele momente i-au cam dat de furcă, deoarece Nicoleta Luciu era una dintre cele mai dorite femei din shwobiz.

Au trecut ani buni de când Lucian Viziru făcea furori pe micile ecrane, artistul fiind unul dintre actorii cu priză la public. Acesta a apărut în urmă cu 15 ani în celebrele telenovele Inimă de țigan și Lacrimi de iubire, precum și în filmul Supraviețuitorul, alături de Sergiu Nicolaescu. Însă, fratele lui Augustin Viziru nu a continuat cu actoria, ba chiar a și plecat din țară cu soția, stabilindu-se în Germania, până anul trecut. Acum, el a revenit în țară cu familia și, fiind invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, a rememorat perioada când făcea furori în telenovele.

Lucian Viziru, scenă de amor cu Nicoleta Luciu în „Lacrimi de iubire”

În 2006, Lucian Viziru a făcut furori alături de Nicoleta Luciu în celebra telenovelă. La peste 15 ani distanță, artistul a vorbit despre scenele fierbinți pe care le-a jucat alături de Nicoleta Luciu, care era partenera lui în film. Cunoscutul actor a povestit cu lux de amănunte cum s-au filmat scenele de amor cu Nicoleta Luciu. Astfel, Lucian Viziru a dat multe detalii inedite, pe care nimeni nu le știa până acum. Mai mult, Lucian consideră că fosta parteneră de scenă Nicoleta Luciu este și acum frumoasă, după 15 ani de la filmarea serialului respectiv, în care au fost parteneri.

„Nici nu știam cum să joc așa ceva, mai aveam și problema dacă mi se scoală… Am fost întrebat dacă aș avea ceva împotrivă să-mi dau jos chiloții. Zic: «Ce, ești nebun?!», i-am zis lui Iura Luncașu. M-am dus la Ruxandra Ion și i-am spus că dacă mi se scoală aia e și răspunsul ei a fost: «Dacă ți se scoală, te bat!»

Cred că și acum mai e frumoasă (n.r. – Nicoleta Luciu). Nu doar că am văzut-o dezbrăcată, mi-am luat trei perechi de chiloți pe mine. Încercam să nu îi ating limba ca să nu se ducă creierul meu către zona aia, m-am gândit la Palestina, dacă te uiți la secvența aia, zici că suntem doi handicapați. Câteva zile mai târziu, după ce s-a difuzat secvența, mergeam spre Buftea, ascultam în mașină ProFM, interviu cu Nicoleta Luciu. DJ-ul o întreabă: «Cum o are Viziru? I s-a sculat?» La care ea zice: «Nu i s-a sculat nimic, cred că e homosexual»”, și-a amintit de acele vremuri Lucian Viziru.

Lucian Viziru a petrecut Revelionul în spital

La nici două luni după ce a revenit în România, Lucian Viziru s-a confruntat cu probleme de sănătate. Atunci, durerile puternice din capul pieptului, care coborau pe brațul stâng, l-au trimis pe artist de urgență la spital. Inițial el a fost suspectat de infarct și a trecut printr-o serie de analize amănunțite. Actorul și-a petrecut Anul Nou în spital, unde a traversat momente grele, mărturisind că s-a confruntat cu mai multe atacuri de panică. În cele din urmă, Lucian Viziru a primit diagnosticul din partea medicilor.

„În urma ultimului RMN pe care l-am făcut la inimă a reieșit că eu aș fi avut la un moment dat, nu știm exact când, o miocardită. Ce este această miocardită? Este o afecțiune de care poate suferi oricine. De afecțiunea asta pot suferi copiii, oamenii mai tineri, dar, în special, bărbații tineri, cu vârsta cuprinsă între 20 și 40 de ani și sportivii”, a explicat artistul.

În altă ordine de idei, Lucian Viziru încă își aduce aminte cu plăcere de scena de amor filmată cu Nicoleta Luciu în „Lacrimi de iubire”.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *