Prima pagină » Local » Lucian Liciu, instructorul de fitness care și-a făcut zob bolidul în accidentul din Târgu Frumos, este tot în stare gravă: „Din punct de vedere respirator, evoluția lui nu este favorabilă” – FOTO

Lucian Liciu, instructorul de fitness care și-a făcut zob bolidul în accidentul din Târgu Frumos, este tot în stare gravă: „Din punct de vedere respirator, evoluția lui nu este favorabilă” – FOTO

12 dec. 2023, 02:00, 1 ,
Codruța ȘOROAGĂ, în Local

Lucian Liciu, instructorul de fitness care și-a făcut zob bolidul în accidentul din Târgu Frumos, din data de 30 noiembrie 2023, este tot în stare gravă, fiind internat în cadrul secției de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași

Deși au trecut circa 2 săptămâni de la accidentul rutier din Târgu Frumos, în care a fost implicat și Lucian Liciu, un cunoscut instructor de fitness din Iași, bărbatul este încă inconștient, evoluția sa din punct de vedere respiratoriu dovedindu-se nefavorabilă. La fel de gravă este și starea fetei de 13 ani care se afla pe bancheta din spate a autoturismului și care a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței, traumatism cranio-facial, precum și o plagă contuză buză inferioară și epistaxis anterior drept.

Lucian Liciu, instructorul de fitness implicat în accidentul din Târgu Frumos, este internat pe secția ATI a Spitalului „Sf. Spiridon”

Lucian Liciu, instructorul de fitness, în vârstă de 41 de ani, a trecut, până acum, prin mai multe intervenții chirurgicale, dar starea sa este încă gravă. În timpul impactului, bărbatul a suferit un traumatism toracic, dar și arsuri pe circa 25 la sută din suprafața corpului.

„Pacientul din accidentul rutier este în continuare în Terapie Intensivă, intubat, ventilat. Problema este respiratorie, pentru că atunci a avut pneumotorax, contuzie toracică, iar din punct de vedere respirator, evoluția lui nu este favorabilă. Din punct de vedere al arsurilor, evoluția lui este favorabilă, s-au făcut mai multe intervenții chirurgicale și din punct de vedere al arsurilor merge bine”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași.

În stare extrem de gravă este și fata de 13 ani, care se afla pe bancheta din spate a autoturismului. Aceasta a suferit un traumatism cranio-cerebral important. Fata este internată la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” Iași.

Lucian Liciu s-a izbit violent într-o autoutilitară care circula regulamentar

Un accident auto violent a avut loc în dimineața zilei de 30 noiembrie 2023, în Târgu Frumos. Un autoturism, marca Mercedes, la volanul căruia se afla Lucian Liciu, s-a izbit violent într-un camion care circula în noul sens giratoriu care se construiește acum în orașul Târgu Frumos. Șoferul camionului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

„În dimineața zilei de 30 noiembrie a.c., în jurul orei 04:40, Poliția Orașului Târgu Frumos a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la producerea unui accident rutier ce a avut loc pe DE 583, în orașul Târgu Frumos. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că între un autoturism și o autoutilitară a avut loc o coliziune.

În urma impactului, cinci persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Unul dintre conducătorii auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ, iar celuilalt șofer i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Prietenii lui Lucian Liciu, instructorul de fitness implicat în accidentul din Târgu Frumos, s-au mobilizat și au donat sânge, dar starea bărbatului este încă gravă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *