Prima pagină » Titlurile zilei » Lucian Liciu, cunoscutul instructor de Zumba care a intrat cu bolidul în sensul giratoriu din Târgu Frumos, strânge bani pentru operații estetice! În accidentul produs de bărbat și-a pierdut viața o fată de 13 ani

Lucian Liciu, cunoscutul instructor de Zumba care a intrat cu bolidul în sensul giratoriu din Târgu Frumos, strânge bani pentru operații estetice! În accidentul produs de bărbat și-a pierdut viața o fată de 13 ani

06 sept. 2024, 02:00, 4 ,
Codruța ȘOROAGĂ în Titlurile zilei

Lucian Liciu, cunoscutul instructor care a intrat cu bolidul în sensul giratoriu din Târgu Frumos, în data de 30 noiembrie 2023, strânge bani pentru operații estetice, dorind să-și reconstruiască chipul în totalitate. În acest sens, familia bărbatului a creat o asociație, unde cere încontinuu donații.

Lucian Liciu, instructorul de Zumba care a provocat accidentul la 30 noiembrie 2023, strânge bani pentru operații estetice

Asociația Lucian Liciu a fost creată în aprilie 2024 pentru ca instructorul de Zumba să beneficieze de donații și prin intermediul formularului 230, prin care un salariat poate redirecționa până la 3,5 la sută din impozitul pe venit.

În data de 11 aprilie 2024, pe pagina Asociației a fost postat un anunț prin care se precizează de ce intervenții chirurgicale are nevoie Lucian Liciu.

„Dragii noștri, Lucian a suferit arsuri corneene. Ambii ochi sunt grav afectați în urma accidentului. Vede doar lumini și umbre, iar medicii sunt rezervați. Avem mare nevoie de susținerea voastră financiară, lunară, mult timp de acum înainte, ca să reușim să-i redăm strălucirea ochilor, funcționalitatea piciorului drept și un chip reconstruit în totalitate”, se arată în anunțul postat de asociație.

Deși Lucian Liciu și apropiații săi susțin că acesta are nevoie, în permanență, de bani pentru recuperare, bărbatul nu-și expune chipul.

La câteva luni distanță, respectiv, la 30 iunie 2024, într-un alt anunț, familia lui Lucian Liciu precizează câți bani s-au strâns pentru operațiile estetice de care bărbatul vrea să beneficieze.

„Până astăzi, în contul Asociației s-au adunat 87.000 de lei, aproximativ 17.200 de euro. Toți banii din Asociație vor fi folosiți pentru viitoarele operații estetice și, dacă va fi cazul, cele de la genunchiul drept”, se arată în anunțul postat pe pagina de Facebook, intitulată „Recuperare Lucian Liciu”.

În urma accidentului rutier, o fată de 13 ani și-a pierdut viața

În  4 august 2024, Lucian Liciu a împlinit 42 de ani și s-a profitat de acest prilej pentru a mai obține câteva donații.

„Dacă doriți să îi faceți un cadou la aniversarea celor 42 de ani, aveți posibilitatea să o faceți personal, cei care sunteți în apropiere de Iași, sau puteți face un transfer în unul din conturile lui pentru a-l ajuta să se recupereze”.

Lucian Liciu a fost implicat într-un accident deosebit de grav în dimineața zilei de 30 noiembrie 2023. Bărbatul se afla la volanul unui autoturism marca Mercedes, care s-a izbit violent într-o autoutilitară care circula în noul sens giratoriu, ce se construiește în orașul Târgu Frumos. În urma impactului, Lucian Liciu a suferit un traumatism toracic și arsuri la nivelul feței. În accidentul produs de instructorul de Zumba au fost implicate cinci persoane. Fetița de 13 ani, implicată în accidentul auto provocat de Lucian Liciu, a încetat din viață pe 17 aprilie 2024. Adolescenta se afla pe bancheta din spate a autoturismului, iar în urma impactului, a suferit mai multe traumatisme grave.

Reporterii BZI au contactat-o pe Corina Liciu, soția instructorului de Zumba, pentru a afla de ce intervenții chirurgicale are aceasta nevoie. Femeia a fost extrem de revoltată.

„După câte ați publicat, mai sunați, să întrebați de asociație? Este treaba noastră ce operații va face. Căutați răspunsuri la întrebările dumneavoastră în altă parte!”, a declarat Corina Liciu, soția lui Lucian Liciu, instructorul de Zumba, care, acum, strânge bani pentru operații estetice.

Comentarii
  • Giratorii blestemate, mormane de pământ în milocul drumului.

    Ferească Dumnezeu! Numai nenorociri pe drumurile din teritoriu ăsta România!
    Ce s-a făcut în vremurile grele când oamenii vorbitori de limba română au suportat comunismul băgat pe gât de sovietici așa a rămas. O groază de accidente, vieți distruse, oameni nenorociți pe viață.

  • Imi pare rau pentru ce a suferit atat domnul intructor dar mai ales familia fetitei care a murit…

    Dar … sa iti ei Mercedes de zeci de mii de euro … fara sa pui bani deoparte pentru zile negre … si apoi sa ceri bani pentru operatii … mi se pare o fatarnicie.

  • Nu isi expune chipul pentru ca a fost foarte afectat de accident. Cineva mi-a aratat o poza cu el la momentul actual si ti se strange inima pentru omul ala. Tratamentele sunt solicitante pentru familie (operatii, recuperare, pus picaturi in ochi in mod regulat, de mai multe ori pe zi). Din ce am înțeles de la alta persoana, atunci cand era bine s-a implicat in mai multe activități de ajutorare a unor persoane grav bolnave. Articolul vostru este o mizerie, încercați sa sugerați ca familia vrea bani pe care sa-i foloseasca in cine stie ce scopuri, ca el isi ascunde chipul pentru ca, de fapt, situatia lui nu e atat de grava. Nu as dori nimanui sa treaca prin ce trece acel om si acea familie, cu exceptia autorului articolului.

  • De asigurare medicala, nu stie? Sau nu are erect pentru ca Este UN criminal?

  • 😭O fată nevinovată nu o să mai fie mireasă din cauza aceștui așa-zis instructor !

    1.cel care a scris comentariul de la ora 07:02, 06.09.2024 e nevasta sau concubina acestui ” instructor”…e clar ca apa unui izvor. Are un stil plin de ură la adresa jurnaliștilor care au scos la iveală această scamatorie
    (scam) cu apelarea la mila publică si folosirea banilor
    ( deturnarea) in alte scopuri de către așa-zis instructor și anturajul lui.
    2. Familia fetei ucise in mașina așa-zisulului „instructor” trebuie să depună plangere (inclusiv la București sau CEDO) si să-l bage la temnița pe acest individ și pus să plătească despăgubiri.
    3. Presa nu trebuie să se lase intimidată de
    „blestemele” concubinei acestui „instructor” vinovat de moartea acelei copile nevinovate și trebuie să continuie investigațiile, inclusiv să obțină imagini foto-video live cu acest individ.
    E suspect că nu apare nicăieri, o fi și asta o metodă neortodoxă (un scam) pt a mai stoarce bani de la niște creduli.
    Dar la părinții fetiței omorâte in acel accident se mai gândește cineva !?

  • Mai Codruța ȘOROAGĂ,pacat ca ai absolvit o Universitate de prestigiu, esti un om fara scrupule si un jurnalist de toata jena, daca ti-ai fi dat interesul 2 minute ai fi gasit pe net poze si filmulete recente, dar ai preferat doar sa insinuieszi niste baliverne.Pacat de fetita care a murit, Doamne Fereste de asa durere, dar nici acolo nu ai cautat informatii sa vezi in ce circumstante a avut loc accidentul. Trist ca exista atfel de „oameni”!

  • „Țopăitorul zburător” trebuie sa platească pt răul făcut acelei familii prin omorârea unui înger nevinovat.
    Doar gândiți-vă că acest individ a trimis in infern un suflet nevinovat, o fetiță care nu avea nicio vină!
    …totuși, dacă ne gândim mai bine, poate avea și fetița omorâtă un păcat: păcatul de a crede 100 % intr-un fals instructor de „țumba-dumba” !
    Sperăm( și ne rugăm la 100 de biserici) ca Sfinții Părinți să-l facă pe el ( pe instructor) și pe cei care-l incă il mai susțin( inclusiv ăia care-i donează bani acestui vitezoman) să treacă efectiv toată viața lor prin accidente și necazuri …să simtă și ei durerea, să vadă și ei pe propria piele cum mama & tatăl ingerașului omorât in accident se zbat in fiecare zi, căutând o speranță să mai trăiască.
    Trimiterea in pușcărie a acestui instructor nu o readuce la viață pe acea făptură inocentă, dar e un semnal clar pt alți instructori că dacă ucizi, ești pedepsit.
    Și da, trimiterea lu’ Lucy instructorul de Țumba Dumba după gratii… o să salveze alte fetițe din ghearele morții. Amin

    Intrebare: de ce acest instructor nu e in arest pt uciderea acelei fetițe inocente? Poate fi tratat foarte bine și in regim de pușcărie…

  • Da o moooie nu vrea handicapatul criminal ?

  • În gâtul mamii lui. după ce că omoară un copil, acesta mai și cere bani să se facă bine.
    Dumnezeu să o ierte pe fată.
    Crăpa-iar inima instructorului ca să nu mai știm nimica de el. Animalul naibii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`