Prima pagină » Local » Luca Ştefan, băieţelul de 3 ani decapitat de TIR, va fi înmormântat sâmbătă, 22 aprilie

Luca Ştefan, băieţelul de 3 ani decapitat de TIR, va fi înmormântat sâmbătă, 22 aprilie

21 apr. 2023, 13:46, 3 ,
în Local

Trupul neînsufleţit al lui Luca Ştefan, băieţelul de 3 ani decapitat de TIR în accidentul rutier de la Leţcani, este depus la biserica din comună. Toţi cei care vor să-şi ia rămas bun de la îngeraş o pot face până mâine, 22 aprilie 2023, ora 14.00, când va fi înmormântat.

„🖤🖤🖤🖤Offf…offf…offf!🖤🖤🖤🖤 IUBIREA noastră LUCA-STEFAN🖤🖤🖤nu sunt cuvinte care să exprime ceea ce simțim 🖤🖤TE IUBIM și te vom păstra în suflet mereu🖤🖤Dumnezeu te va iubi cum niciun om nu ar fi putut!🖤🖤 Pe noi Dumnezeu să ne întărească pentru a putea duce această durere și a fi alături de MAMI, TATI și GABRIEL🖤🖤🖤🖤
Doamne ajută!
Cei care doresc să își ia rămas bun și a consola familia o pot face începând de astăzi ora 13:00 până mâine ora 14:00 când v-a avea loc ceremonia funerară la cimitirul din com. Lețcani.
Dumnezeu să ferească pe toată lumea de asemenea durere! 🖤🖤🖤🖤
Dumnezeu să îi răsplătească pe toți cei care ne sunt alături! 🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤”, se arată în mesajul publicat pe Facebook.

Moartea a urcat în cabina unui TIR și a distrus o familie perfectă din Iași

Scenă macabră în comuna Lețcani. În dimineața din data de 19 aprilie 2023, Ciprian Ionuț A. împreună cu băieții lui se îndreptau către medicul de familie. La trecere, tatăl, având mezinul de 3 ani în brațe și cel de 6 ani de mână, s-a asigurat și urma să traverseze strada. Deodată s-a făcut „noapte” pentru toți.

Au fost loviți de un șofer care se afla la volanul unui TIR. Deși era zi plină și nu consumase deloc alcool, șoferul susține că nu a reușit să-i vadă pe cei 3 și s-a produs nenorocirea. Mezinul familiei a decedat, fiind decapitat, celălalt copil a ajuns cu leziuni care în acest moment nu par să îi pună în primejdie viața, iar tatăl lor este în sala de operație. La aflarea veștii, Mihaela Elena A. a avut parte de un șoc.

„La data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 10:30, polițiștii ieșeni au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, cu privire la producerea unui accident rutier mortal pe DN 28, pe raza localității Lețcani. Din verificările efectuate de polițiști la fața locului a rezultat faptul că un autovehicul ar fi acroșat două persoane, una fiind rănită, iar cealaltă a decedat. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt la Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`