Prima pagină » Cancan » Luca Reghecampf spune că Anamaria Prodan a fost a doua mamă pentru el

Luca Reghecampf spune că Anamaria Prodan a fost a doua mamă pentru el

26 oct. 2021, 14:54,
în Cancan

Recent, s-a aflat care este părerea lui Luca Reghecampf, fiul cel mare al antrenorului, despre cunoscuta impresară Anamaria Prodan. Anamaria și Laurențiu se află în plin scandal iscat după ce antrenorul a anunțat că divorțează. Mai mult, în acest weekend, Anamaria Prodan a  lansat două cărți, una despre ea și alta despre mama ei. Astfel, din prima care autobiografică au ieșit la iveală anumite detalii inedite cu privire la soțul ei, dar și fiul cel mare al acestuia, Luca.

Sâmbătă, 23 octombrie 2021, Anamaria Prodan a lansat două cărți autobiografice. Una este intitulată „Da, sunt cea mai bună!”, iar cealaltă – „Cântecul vieții mele” – este dedicată mamei sale, Ionela Prodan. Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț de Anamaria, după un mariaj de 13 ani. În prezent, antrenorul formează un cuplu cu Corina Caciuc, care ar fi însărcinată. Laurențiu și Anamaria au un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior (13 de ani). Însă din primul mariaj, cu Mariana Pfeiffer, Laurențiu mai are un fiu, Luca.

Luca a vorbit despre declarația inclusă în cartea Aneimaria Prodan. Tânărul a recunoscut că dezvăluirile sunt foarte veche, chiar a subliniat acest lucru pentru a nu mai lăsa loc de interpretări.

„Anamaria are parte de respectul meu, o respect ca femeie”, a spus tânărul.

Acesta a fost cât se poate de punctual fără să facă alte declaraţii pe tema acestui subiect.

„Ce a fost scris în cartea asta (n.r. cartea Anamariei Prodan) este de doi ani, este foarte veche declarația și acum eu nu mai vreau să comentez nimic despre asta. Are 2 ani ce e scris în cartea aia. Mai mult nu doresc să declar. Anamaria are parte de respectul meu, o respect ca femeie”, a declarat Luca Reghecampf, în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

De asemenea, Laurențiu și Mariana au mai avut o fiică, Ana Lisa Cristina. La doar un an și o lună de la naștere, fetița s-a stins din viață din cauza unei malformații congenitale la inimă. La rândul ei, din primul mariaj cu fostul jucător de baschet Tiberiu Dumitrescu, Anamaria mai are două fiice, Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani).

Luca Reghecampf, despre relația cu Corina, amanta tatălui său

Recent s-a zvonit că Luca Reghecampf are o afacere cu Corina, iubita tatălui său

„Voiam să clarific că sunt cetățean neamț și că nu-mi doresc să devin persoană publică. Și pentru firmă, este decizia mea dacă intru într-o firmă sau declar ceva. Am 19 ani și pot să decid pentru persoana mea, nu am nevoie de nimeni. Firma este mai veche, dar persoana mea este de o lună în compania asta.

Da. (n.r. – a fost pus asociat de o lună). Nu doresc să declar sau să lămuresc mai multe despre deciziile mele în firma asta. O firmă poate să aibă multe obiective, dar pentru mine este un subiect personal și ce fac eu în firma asta nu doresc să declar.

Voiam să vă zic că amândoi avem idei, amândoi (n.r. – el și Corina, iubita tatălui) muncim în firma asta, în total suntem patru și fiecare dintre noi aduce ceva la firma asta. Nu este doar o persoană care alimentează totul, fiecare face… Da, și ea este asociat (n.r. – Asiana Peng, iubita lui)”, a declarat Luca Reghecampf la Prima TV, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Cum o consideră Luca Reghecampf pe Anamaria Prodan

Despre prima întâlnire cu Luca, Anamaria a povestit că l-a cunoscut de când avea patru ani și jumătate. Atunci, ea i-a povestit de fiicele, recunoscând că i-a plăcut de Luca Reghecampf din prima secundă, lipindu-se unul de altul. Acest lucru însă le-a dăunat deoarece mama lui Luca nu a văzut cu ochi buni această conexiune. Mai mult, în carte, Luca declară la un moment dat că Anamaria Prodan este ca a doua mamă pentru el.

„Ana este ca a doua mamă pentru mine și nu m-a tratat diferit față de ceilalți. Suntem toți frați și copiii ei. Întotdeauna a avut grijă și a îndeplinit orice dorință, oricând am avut vreuna. Îi sunt foarte recunoscător pentru tot și mă bucur că este acolo pentru mine atunci când am nevoie de ea. Suntem o familie frumoasă și îi mulțumesc pentru toate lucrurile frumoase din viața mea! Te iubesc.”

Anamaria s-a simțit trădată de Laurențiu

La scurt timp după ce Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț, impresara a făcut o serie de declarații dure. În principal ea s-a referit la persoana cu care Laurențiu formează acum un cuplu. Astfel, ea spune că totul între ei s-a terminat, iar antrenorul va rămâne pentru ea doar tatăl lui Laurențiu Junior.

„Din momentul acesta nu mai are ce căuta lângă noi, decât ca tatăl lui Laurențiu Junior. Greșelile lui Laurențiu au fost explicate de toți prietenii comuni, dar umilința nu poate merge la infinit”, a precizat Anamaria Prodan.

Totodată Anamaria Prodan precizează că Laurențiu i-a cerut să renunțe la numele Reghecampf, aceasta fiind una dintre regulile lui. Ei bine, ea a mai precizat că s-a simțit super trădată, dar și copiii la fel. Ea și-ar mai fi dorit să fie păstrată o anumită decență până când divorțul era încheiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *