Prima pagină » Cancan ultimă oră » Luca Reghecampf, fiul cel mare al lui Laurențiu, a transmis și el un mesaj după ce a venit pe lume frățiorul său mai mic, Liam

Luca Reghecampf, fiul cel mare al lui Laurențiu, a transmis și el un mesaj după ce a venit pe lume frățiorul său mai mic, Liam

19 mai 2022, 18:45,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Luca Reghecampf, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, a transmis și el un mesaj după ce a venit pe lume frățiorul său mai mic, Liam, băiatul antrenorului cu Corina Caciuc. Tânărul e fericit pentru vestea bună din această dimineață.

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, Luca, a ținut să facă și el o postare pe rețelele de socializare după ce a aflat că din această dimineață mai are încă un frățior. Tânărul de 21 de ani, fiul din prima căsătorie a antrenorului cu Mariana Pfeiffer, a ținut să-și felicite tatăl după imaginea publicată de el.

Luca Reghecampf, mesaj după venirea pe lume a frățiorului său, Liam

Luca Reghecampf a transmis un mesaj după ce a aflat că are un nou frate, pe Liam, băiatul lui Laurențiu reghecampf și al Corinei Caciuc.

„Bine ai venit în familie”, a scris Luca Reghecampf în dreptul fotografiei în care Laurențiu Reghecampf îi anunța pe cei doi băieți ai săi că de azi mai au un frățior.

Totodată, Luca Reghecampf a publicat și o inimioară la imaginea în care Laurențiu Reghecampf apare cu Liam, fiul său și al Corinei Caciuc, în brațe, imagine care a stârnit o mulțime de reacții. Se poate observa că Laurențiu Reghecampf e foarte fericit după ce partenera sa de viață i-a mai oferit încă un copil.

Ce spune Anamaria Prodan de venirea pe lume a celui mic

Anamaria Prodan nu a lipsit din rândul persoanelor care au avut o reacție în ceea ce privește marele eveniment din viața lui Laurențiu Reghecampf. Aceasta i-a urat celui mic multă sănătate și a ținut să-l felicite și ea pe încă soțul ei pentru venirea pe lume a copilului.

Impresara a ținut să-i urezele lui Laurențiu Reghecampf să aibă multă putere și să mai facă și alți copii și chiar să-l întreacă pe Cristi Borcea la numărul de moștenitori.

„Îl felicit pe Reghe pentru copil. Îi doresc să fie sănătos, să fie bine. Și lui să aibă putere, să mai facă copii, cât mai mulți, atâtia câți își va dori el. Sa îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, sa aibă mai mulți”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *