Prima pagină » Cancan ultimă oră » Luca Reghecampf a cerut-o în căsătorie pe iubita lui. Mama Asianei Peng, Silvana, a făcut o nouă serie de declarații tăioase

Luca Reghecampf a cerut-o în căsătorie pe iubita lui. Mama Asianei Peng, Silvana, a făcut o nouă serie de declarații tăioase

18 aug. 2022, 23:40,
în Cancan ultimă oră

Mama Asianei Peng, Silvana, a făcut o nouă serie de declarații tăioase cu privire la familia lui Laurențiu Reghecampf. De data aceasta, totul s-a petrecut în contextul în care Luca, fiul lui Reghecampf din căsnicia cu Mariana Pfeiffer, a cerut-o pe Asiana de soție. Luca și fosta gimnastă Asiana Peng au o relație de mai bine de un an și jumătate. Silvana Peng s-a declarat nemulțumită pentru că nu a primit până acum o invitație la nunta fiicei ei.

Silvana a lansat câteva afirmații acide la adresa lui Laurențiu Reghecampf, despre care spune că nu ar avea bani de nuntă. În plus, femeia a atacat-o și pe iubita lui Reghecampf, Corina Caciuc, dar și pe mama lui Luca Reghecampf.

Silvana: „Nici să-mi terfelească imaginea fiicei mele nu-mi convine”

Mama Asianei Peng susține că Luca Reghecampf nu ar avea bani pentru a se căsători cu fiica ei. Mai mult, aceasta susține că nu vrea să îi murdărească imaginea fiicei sale, Asiana Peng.

„Vă invit cu toată dragostea să vă strângeți în ședință cu nurori de valori și să puneți mână de la mână toți din familia extinsă și să-i faceți nuntă. Luca Reghecampf, copilul, săracul, nu-i multimiliardar, dar și zice că ar face-o, dar nu are cu ce! Nu cumva să vă imaginați că puteți terfeli imaginea fiicei mele cât aveți chef și cum aveți chef! Sunați-o pe doamna Pffeifer și pe tatăl copilului, care e în Azerbaidjan, dacă vreți să aflați de nuntă! Eu, cel mult, aș fi soacră mică! Eu nu mă ridic la valorile și starurile de multimiliardari! Dar nici să-mi terfelească imaginea fiicei mele nu-mi convine!”, a treansmis Silvana.

Silvana Peng a mai spus că Asiana nu este de aceeași speță cu iubita lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc.

„Eu sunt născută în 1973. La 49 de ani, am noțiunea de familie. Sunt măritată cu un cetățean chinez, dar sunt cetățean român, ortodox. Și Asiana mea e născută în Caransebeș, nu la Deva, cum s-a scris. Vă anunț pe cei care o faceți de aceeași speță cu Caciuc să aveți grijă! În afară de faptul că la mine în casă Luca a cerut-o de soție pe Asiana, eu nu știu nimic! Văd doar că mulți miliardari sunt tare ocupați cu banii și bunăstarea lor”, a transmis Silvana Peng, potrivit click.ro.

Asiana Peng s-a declarat dezamăgită de reacția mamei sale

În urmă cu câteva luni, Asiana Peng s-a declarat dezamăgită de reacția mamei sale care a spus că nu este de acord de relația lui Laurențiu Reghecampf cu Corina Caciuc.

„Ceea ce pot spune este că am rămas «mască» atunci când am văzut ce a putut să declare mama. Mama și tata nu s-au opus niciodată relației mele cu Luca. Din contră, au susținut în nenumărate rânduri că vor fi alături de noi cu tot ce le stă lor în putință pentru a ne fi bine. Din ce știu eu, mama și doamna Anamaria Prodan nu se cunoșteau, lucru pentru care vreau să cred că aceste declarații sunt numai o greșeală a mamei mele, greșeală pe care nu o realizează”, a relatat Asiana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *