Prima pagină » Cancan » Luca, fiul lui Victor Cornea, prezent la aniversarea fiicei Andreei Bălan. Băiatul locuiește cu mama sa

Luca, fiul lui Victor Cornea, prezent la aniversarea fiicei Andreei Bălan. Băiatul locuiește cu mama sa

08 oct. 2024, 13:11,
Redacția BZI în Cancan

Luca, fiul lui Victor Cornea, a fost prezent la aniversarea fiicei celei mari Andreei Bălan, Ella, care a avut parte de o petrecere pe cinste. Reamintim că este al doilea an în care Luca participă la evenimente din familia blondinei. În ceea ce-l privește pe Victor Cornea, acesta se înțelege foarte bine cu băiatul său, doar că locuiește cu mama ținând cont de programul său încărcat.

De un an și jumătate, Andreea Bălan și Victor Cornea trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Și chiar dacă relația lor decurge fără probleme, cuplu nu a fost ferit de gura lumii, cel mai acid subiect fiind legat de fiul jucătorului de tenis. Adesea, iubitul Andreei Bălan a fost acuzat că a uitat de băiatul lui de când a început relația cu vedeta, potrivit Cancan.

Luca, fiul lui Victor Cornea, prezent la aniversarea fiicei Andreei Bălan

A fost, din nou, petrecere mare în familia Andreei Bălan. După ce, de curând, artista și-a sărbătorit iubitul, de ziua sa de naștere, acum a venit rândul fiicei sale, Ella, să fie aniversată. Micuța a avut parte de o petrecere pe cinste, iar de la eveniment nu a lipsit nici Victor Cornea, care s-a prezentat alături de fiul său. Băiatul tenismenului, Luca, a atras atenția fanilor din mediul online.

Zilele trecute, Andreea Bălan a dat o petrecere de zile mari în cinstea fiicei sale Ella, care a împlinit vârsta de 8 ani. Fata a fost serbată așa cum se cuvine, iar de la petrecere nu a lipsit nici fiul lui Victor Cornea. Luca, băiatul sportivului, a fost alături de Ella în ziua cea mare, iar toată lumea s-a distrat pe cinste.

Mai mult, cu ocazia aniversării fiicei Andreei Bălan s-a mai marcat un moment important. Vedeta a posta în mediul online câteva fotografii de la petrecere, iar în ele apare și fiul lui Victor Cornea. Astfel, cuplu a făcut prima poză de familie, iar fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii când au văzut asta.

„Pentru cine nu știe, băiețelul în verde de lângă Victor e copilul lui. Pentru cei ce scriu mereu că a uitat de copilul lui…”, a spus unul dintre fanii celor doi.

Ce relație are Victor Cornea cu Luca

La începutul relației cu Andreea Bălan, Victor Cornea a fost acuzat că de când a început să se vadă cu vedeta a uita de fiul său. Cu toate acestea, sportivul se pare că este un tătic atent, doar că până acum nu a vrut să își expună fiul în spațiul public.

Luca este rodul iubirii dintr-o relație mai veche de a sportivul. Băiețelul a ajuns acum la vârsta de 11 ani și la fel ca tatăl său și-a îndreptat pașii către sport. Doar că băiatul nu a fost atras de tenis, ci de fotbal.

„Am o relație foarte bună cu el, cu copilul meu, Luca, dar și cu mama lui, Irina, o fată pe care am cunoscut-o cu ceva vreme în urmă, pe când eram mult mai tânăr. Irina este bucureșteancă și am avut o poveste frumoasă de dragoste, cândva. Am avut o relație bună, dar am decis să o luăm fiecare pe drumul lui, cu propria lui carieră”, spunea Victor Cornea în urmă cu ceva timp.

Luca are aproape 12 ani, stă cu mama lui în București și ales să joace fotbal, nu tenisul de câmp, după modelul tatălui său. De menționat că este al doilea an în care participă la petrecerile din familia Andreei Bălan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`