Prima pagină » Cancan » Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf, se iubește cu o vedetă de la Kanal D

Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf, se iubește cu o vedetă de la Kanal D

23 sept. 2021, 12:16,
în Cancan

Luca, fiul antrenorului de fotbal Laurențiu Reghecampf, formează un cuplu cu gimnasta Asiana Peng, fosta concurentă de la Survivor România. Luca și Asiana sunt într-o relație de câteva luni, fapt confirmat de mama gimnastei. Reamintim că Luca este băiatul din prima căsătorie a lui Laurențiu Reghecampf, cu Mariana Pfeiffer.

Înainte ca Laurențiu Reghecampf să se căsătorească cu impresara Anamaria Prodan, antrenorul a fost căsătorit timp de 13 ani cu Mariana Pfeiffer. Din căsnicia celor doi a rezultat un băiat, pe nume Luca Reghecampf. Tânărul are acum vârsta de 20 de ani și are o relație de câteva luni cu o fostă concurentă de la Survivor România.

Luca Reghecampf se iubește cu Asiana Peng

Surpriză în showbiz-ul din România, după ce Luca, fiul lui Laurenţiu Reghecampf din prima căsătorie, se iubește cu o fostă gimnastă! Este vorba despre frumoasa gimnastă Asiana Peng, în vârstă de 21 de ani, „Faimoasa” care a făcut furori în primul sezon Survivor România. Se pare că Asiana ar fi fost cea care a făcut primul pas și a recunoscut cu cine se iubește, după ce mama sa a scos la iveală faptul că a intrat în grațiile fiului lui Reghecampf. Iar în momentul de față, Luca și Asiana nu se mai ascund, relația acestora fiind confirmată și de mama gimnastei.

„Da, Asiana este împreună cu Luca și este foarte, foarte fericită cu el. Eu le doresc tot binele din lume și niciodată nu o să mă amestec în viața sentimentală a fetei mele”, a spus Silvana, mama Asianei Peng.

Și în pofida faptului că cei doi îndrăgostiți locuiesc în țări diferite, Asiana fiind stabilită în România, în timp ce Luca stă în Germania, se pare că relația celor doi este una foarte serioasă. Mai mult, Asiana este în culmea fericirii de când se iubește cu Luca Reghecampf, fapt ce se poate vedea din postările tinerei pe rețelele de socializare.

Luca și Asiana, vacanță romantică în Italia

Recent, Luca Reghecampf a fost cu iubita lui într-o vacanță romantică, fiind însoțiți și de mama sa, Mariana Pfeiffer. Aceștia au ales un resort de lux, aflat la baza munților Alpi, fiind un cunoscut centru de spa & welness preferat de cei mai bogați oameni din Europa. Așadar, este clar că aceștia au scos destul de mulți bani din buzunar, pentru camerele cu vedere panoramică asupra munților. Mai mult, aceștia au profitat din plin de facilitățile centrului de cazare și chiar s-au relaxat în cadrul la masaj sau la spa.

Cine este Asiana, iubita lui Luca Reghecampf

Născută din mamă româncă și tată chinez, Asiana Peng este una dintre cele mai cunoscute gimnaste ale noii generații. Aceasta a reușit chiar să ajungă la Campionatele Europene de la Sofia din 2014. Cu toate că era considerată o mare speranță a gimnasticii românești, Asiana Peng a ratat participarea la Olimpiada din 2016, de la Rio, în urma unui scandal dintre gimnastă și antrenorii de la acea vreme, Mariana Bitang și Octavian Belu. Sportiva i-a acuzat pe aceștia din urmă de abuzuri făcute în timpul cantonamentelor și antrenamentelor. În altă ordine de idei, iubita lui Luca Reghecampf s-a remarcat și în cadrul show-ului de supraviețuire de la Kanal D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *