Prima pagină » Radio » Actualitate » Luana Radu, o fostă polițistă, arestată împreună cu Andrew și Tristan Tate. Era una dintre persoanele de încredere ale celebrilor frați

Luana Radu, o fostă polițistă, arestată împreună cu Andrew și Tristan Tate. Era una dintre persoanele de încredere ale celebrilor frați

04 ian. 2023, 10:16,
în Radio

Luana Radu, o fostă polițistă, a fost și ea arestată împreună cu frații Andrew și Tristan Tate, femeia fiind una dintre persoanele de încredere ale acestora. Aceasta, împreună cu Georgiana Naghel erau implicate direct în activitățile infracționale ale fraților Tate. Cu toate că absolvise Academia de Poliție, Luana Radu a renunțat la uniforma de polițistă în urmă cu 8 ani pentru a face videochat.

Luana Radu, cea care a fost arestată împreună cu frații Tate, dar și cu o altă femeie implicată în activitățile ilegale ale celor doi, este o fostă polițistă. Se pare că Andrew și Tristan Tate aveau alături de ei două persoane de încredere, care l-au ajutat să își conducă gruparea cu o mână de fier. Luana Radu și Georgiana Naghel erau considerate drept „locotenentele” lui Andrew Tate și li se spunea „Tate’s Angels” / „Îngerii lui Tate”.

Cele două femei sunt acuzate de autoritățile române că i-au ajutat de bunăvoie pe frații Tate la constrângerea și la controlarea a cel puțin șase femei. Astfel, acestea au fost obligate să creeze conținut pornografic pe rețelele de socializare și au fost ținute prizoniere în casă.

Luana Radu, o fostă polițistă, arestată împreună cu Andrew și Tristan Tate

Andrew Tate, în vârstă de 36 de ani, Tristan Tate (34 de ani), Luana Radu (32 de ani) și Georgiana Naghel (28 de ani), au fost oficial acuzați de trafic de ființe umane, viol și formarea unei grupări de crimă organizată. Autoritățile au decis, în cazul celor doi frați, să aplice măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, în data de 30 decembrie 2022.

Luana Radu este o fostă polițistă de meserie, care, după ce a absolvit Academia de Poliție, a lucrat chiar la Secția 7 de Poliție din București. Și totuși, aceasta a decis să renunțe la postul ei în urmă cu opt ani, ca să poată face videochat, potrivit jurnaliștilor de la Daily Mail.

După ce a început să lucreze ca model de videochat, Luana Radu l-a cunoscut pe Andrew Tate. Tânăra mai era cunoscută și sub numele de Ellie Dely și ducea o viață de lux, conform postărilor de pe contul personal de Instagram. I-a câștigat încrederea lui Tate și a devenit ulterior asistenta lui administrativă, ajutându-l pe acesta să își gestioneze afacerile online, care valorează aproximativ 100 de milioane de lire sterline.

Luana Radu și Georgiana Naghel, „îngerii lui Tate”

La sfârșitul anului trecut, fosta polițistă a fost arestată împreună cu Georgiana Naghel, care era și iubita unuia dintre frații Tate.

„Aceste două femei sunt locotenenții de încredere ai lui Tate și îngerii lui. Sunt o parte importantă a infracțiunilor care au avut loc, deoarece s-au asigurat că femeile care erau ținute împotriva voinței lor au făcut ceea ce li s-a spus.

Frații Tate au beneficiat financiar de pe urma acestor infracțiuni, la fel și aceste două femei. Trăiesc o viață fantastică, ce nu este în concordanță cu poziția lor financiară”, a precizat o sursă din cadrul Poliției.

Ce avere avea Luana Radu, înainte să plece din Poliție

„Îngerul lui Tate” Luana Radu a absolvit Academia Română de Poliție, dar a profesat doar timp de patru ani. A renunțat la postul ei în anul 2014, atunci când și-a început cariera în videochat.

Conform ultimei declarații de avere pe care a depus-o chiar înainte să părăsească Poliția, în urmă cu 9 ani, aceasta avea în conturi mai puțin de 2500 de lei, pe numele ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *