Prima pagină » Local » Lovitură puternică pentru mame! Indemnizația de creștere a copilului ar putea fi taxată de ciuma roșie PSD și febra galbenă PNL! – VIDEO

Lovitură puternică pentru mame! Indemnizația de creștere a copilului ar putea fi taxată de ciuma roșie PSD și febra galbenă PNL! – VIDEO

04 ian. 2024, 13:22, 10 ,
BZI.ro, în Local

Sunt informații potrivit căreia indemnizația de creștere a copilului dar și concediile medicale vor fi taxate de către guvernul condus de Marcel Ciolacu. Potrivit sursei citate se pare că ciuma roșie PSD și febra galbenă PNL pregătesc noi taxe pentru români

Asta în contextul în care anul 2024 se anunță deja unul cu numeroase scumpiri. Potrivit analiștilor, prețul produselor alimentare vor crește considerabil în următoarele săptămâni.

Îndemnizația de creștere a copilului, impozitată cu 10%

Conform unei postări publicată pe canalul de tik-tok a site-ului www.5news.ro, ciuma roșie PSD, și febra galbenă PNL, în frunte cu liderii Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, pregătesc noi taxe pentru români. Concret, o să se introducă o taxă pe concediul medical și incă o dată pe îndemnizația de creștere a copilului. Potrivit informațiilor expuse, se pare că taxa ar putea fi de 10%:

10% taxă pe concediul medical. Dacă ai copilul bolnav și stai acasă să ai grijă de el, Guvernul PSD-PNL ti-a pregătit un nou impozit în 2024. Guvernul va taxa îndemnizațiile pentru concediile medicale și de maternitate. Începând cu ianuarie 2024, Guvernul PSD-PNL va impozita cu 10% banii mămicilor care stau acasă cu cei mici, dar și banii românilor bolnavi. Pe românește, lui Ciolacu și lui Ciucă nu le pasă dacă ai născut, sau dacă ai fost bolnav și trebuie să te refaci. Trădătorii ăstia doi, după 30 de ani de furat, s-au gândit să taie banii mămicilor și bolnavilor. Așa pregătest PSD și PNL anul electoral. Încep de la 1 ianuarie colectarea de taxe noi ca să aibă bani de alegeri. se arată în clipul publicat pe TikTok.

Marcel Ciolacu susține interlopi în fruntea Parlamentului

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a luat numeroase decizii controversate în ultimul an. De exemplu, acesta îl menţine în fruntea Camerei Deputaților pe interlopul Alfred Simionis, cel care a avut un comportament reprobabil în urmă cu câteva zile:

„ Ăsta este interlopul din fruntea statului român. Îl cheamă Alfred Simonis, dar în mafia din Timișoara este cunoscut drept Freddy. Interlopul este președintele Camerei Deputaților, al treilea om în stat. Așa a ajuns România sub conducerea PSD. Simonis este săgeata lui Marcel Ciordacu, acesta strânge colecta pentru locurile de parlamentari la PSD. Are de asemenea doi frați. Pe unul l-a pus șef la șase consilii de administrație. Practic, câștigă o avere din banii noștri, iar celălalt se ocupă cu defrișări ilegale, și tot felul de combinații imobiliare pe lângă Timișoara. Parlamentul este cea mai mare grupare de interlopi ai României. Parlamentarii români sunt doar niște prost crescuți, fără educație, trădători de neam, care trebuie să dispară tot mai repede din fruntea statului român. ” se explică într-o postare publicată pe rețelele de socializare.

Așadar, tot acest comportament denotă faptul că ciuma roșie PSD nu și-a învățat lecția și nu înțelege că românii nu mai pot suporta noi taxe precum cele pe îndemnizația de creștere a copilului sau pe concediile medicale. În 2024 românii ar trebui să pedepsească, prin vot, acest tip de comportament fiscal și nu numai.

Comentarii
  • In ce tara mai este concediu de crestere copil pana la doi ani se mai impoziteaza acest vent?

  • Aceea nu e febra galbena e diaree .

  • Colacu si Maciuca ,iohanis meritati o mamaliga fierbinte intre ochii

    si o oala cu bors fierbinte de fasole intre ochi criminalilor! Hu CIUMA ROSIE- PSD Hu CIUMA GALBENA -Pu- la – me= Pnl – ul lui iohanis , tradatorilor de tara slugoilor parsivilor .DAR CA – CA- TUL din Wc – ul tuturor romanilor nu vreti sa- l luati si sa- l mancati????? si sa- l impozitati ,taiat felii pe masa voastra natarailor dictatori nazisti.?

  • Moarte criminalilor poporului roman! Blestemati sa fiti voi ciolacu ,ciuca iohsnis,pnl+ psd si copiii vostri sa nu mai aveti parte de ei ,sa va fie copiii in sicriu ,pe voi criminalilor va ucideeeeeem! Natalitatea in Romania este foarte foarte scazuta si mortalitatea foarte crescuta ,animalelor va bucurati la banul unui nou- nascut cand in alte tari se dau stimulente de mii de euro pentru cresterea natalitatii si copii voi care jefuiti banul public aveti bani si idiotul iohanis de prost ce este nici macar copil nu are. Idiotilor cu voi suntem Afganistan nu Romania noastra. Moarte voua! Romani sa ne unim sa – i dam jos ,sa- i ucidem ,nu mai putem astepta alegerile!!!!!

  • O revolutie,unica solutie, pana la alegeri este prea mult

    Au facut gauri de zeci de miliarde in bugetul public ,au furat, banii au dat zeci de miliarde Ucrainei se plimba in excursii de lux de milioane de euro , au pus puzderie de pnl- isti,psd- isti in aparatul guvernamental cu salarii uriase neamurile lor si clica de partid,avem pensiile speciale 12 miliarde pe an, au cheltuit si fondul de rezerva bugetara,avem 160 miliarde datorie externa si iar imprumuta 100 milioane euro si acum taie in carne vie tot in noi ,sa ne fure si ultimul leu din buzunar. Acesti idioti ne dau ceva ? Nu. Doar atat au in cap sa ne ia tot ce avem si sa ne traga in cap un topor in fiecare zi. Le merge , poporul roman tace si indura ,ne considera presul lor ca tacem ,le merge,ne considera prosti ca tacem..O revolutie unica solutie!

  • Muje de la toti romanii Colacu,Ciuca, Johannis! Este cineva impotriva? Astept raspuns. Chiar acesti idioti nu stiu ca Romania clocoteste mai rau ca in 1989?

  • Poate v-or ieși mămicile cu bebelușii la protest și v-or arunca cu pamparsii folosiți drept în capul vostru,prostalaii României ce sunteți.Adunatura de prosti și vânzători de patrie ce ați făcut la Casa Poporuluinu o mai deslușește nimeni.Natarailor!

  • Acesti talibani care ,,conduc” Romania ( devenita Afganistan)la dezastru vor sa extermine poporul roman ca rasa. Putinele mamici care mai au curaj sa faca un copil sunt oricum pe cale de disparitie

  • Roman foarte revoltat

    Exact. Buna comparatie. Talibanii colacu,ciuca johannis vor sa ne extermine. Exact. Romania este afganistan condusa de talibani. Talibani prea putin spus ,ei sunt criminalii nostri analfabeti. Ne baga si in razboiul ucrainei ,haidem toti la Casa Poporului!! Haidem toti la Casa Poporului !

  • Futemas pe toată rasa lor de la mic la mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *