Prima pagină » Cancan ultimă oră » Lovitură pentru Oana Zăvoranu. Va fi trimisă în judecată pentru şantaj

Lovitură pentru Oana Zăvoranu. Va fi trimisă în judecată pentru şantaj

20 dec. 2022, 23:21,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Vești proaste pentru Oana Zăvoranu. Curtea de Apel București a dat undă verde pentru începerea judecății dosarului în care este acuzată de fapte de șantaj la adresa medicului Bogdan Furtună, managerul Spitalului Colțea din București.

Oana Zăvoranu este acuzată de șantaj după ce l-ar fi obligat pe doctor să semneze o declarație de recunoaștere a unei datorii inexistente la notar, în valoare de 400.000 de euro.

În judecată a fost trimis și avocatul vedetei. Judecătorii au stabilit că probele aduse în acest caz sunt legale și temeinice.

Oana Zăvoranu este acuzată de şantaj

Antena 3 CNN a obţinut și prima reacție a medicului Bogdan Furtună în această decizie.

„Din punctul meu de vedere, am spus de la bun început că am mare încredere în justiția română și că totul va ieși la iveală așa cum trebuie. Și din punctul meu de vedere acum s-a trecut de camera preliminară. De acum încolo urmează adevăratul proces.

Pacienți şi colaboratori și subordonați s-au uitat destul de ciudat la mine post-intervenția doamnei Zăvoranu, dar am mare încredere în justiția română că totul va ieși la iveală”, a spus Bogdan Furtună, managerul Spitalului Colțea din București.

Firma administrată de Oana Zăvoranu a avut parte de mai multe procese

De-a lungul timpului, firma administrată de Oana Zăvoranu a avut parte de mai multe procese. Tot în instanță, fostul manager al clinicii a solicitat recuperarea unui prejudiciu în valoare de peste 30.000 de euro. Din cauza că banii nu au fost plătiți, aceasta a primit încă o altă executare silită.

Medicul Bogdan Furtună, manager al spitalului Colțea din București, a colaborat și el cu clinica Oanei. Și acesta a avut parte de pagube pentru care a fost nevoit să aștepte înapoierea banilor. Însă, totul a fost în zadar. Acesta ar fi împrumutat-o pe vedetă cu suma de 40.000 de euro. Cu atât mai mult, în momentul în care medicul și-a cerut partea financiară, se spune că acesta ar fi fost supus unei tentative de șantaj.

„M-au șantajat pentru o sumă de bani. Amenințările au venit sub forma unui posibil scandal în presă, cu prejudicii de imagine. Mi-au zis că mă distrug în presă. Mi-au cerut 800.000 de euro. După aceea, au scăzut la 300.000 de euro”, a relatat pentru Click! medicul Bogdan Furtună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *