Prima pagină » International » Lovitură pentru fiica lui Vladimir Putin. Războiul pornit chiar de tatăl său i-a devastat speranțele Mariei Vorontsova

Lovitură pentru fiica lui Vladimir Putin. Războiul pornit chiar de tatăl său i-a devastat speranțele Mariei Vorontsova

23 mart. 2022, 20:02,
în International

Sancțiunile impuse lui Vladimir Putin nu îl afectează doar pe el, ci are mai multe efecte negative și asupra familiei acestuia. Războiul din Ucraina a devastat speranțele fiicei celei mai mari a liderului de la Kremlin de a deschide în Rusia un centru medical de elită.

Fiica lui Vladimir Putin este expert în afecțiuni genetice rare la copii

Maria Vorontsova, fiica cea mare a lui Vladimir Putin avea numeroase proiecte în ceea ce privește propria carieră pe care o are în medicină, însă planurile i-au fost date peste cap în momentul în care președintele Rusiei a decis că este momentul să atace Ucraina.

Maria Vorontsova, fiica lui Vladimir Putin, este un mare expert în afecțiuni genetice rare la copii, iar visul ei era să-și deschidă o clinică în Sankt Petersburg, fiind un cercetător cu renume la ”Centrul Național de Cercetare Medicală pentru Endocrinologie al Ministerului Sănătății” din Rusia.

Planurile erau de a atrage pacienți din Europa și șeici bogați

Planurile fiicei lui Vladimir Putin erau de a atrage pacienți din Europa și mai mulți  șeici bogați din țările din Golful Persic într-un centru medical de elită.

”Ea are o mare parte din mega-proiectul de construcție a unui centru medical super modern, lângă Sankt Petersburg. Planurile erau de a atrage pacienți din Europa și șeici bogați din țările din Golful Persic.  Iar acum, după atacul asupra Ucrainei, ce fel de europeni și șeici vor veni?”, a declarat jurnalistul rus de investigație Serghei Kanev, care în aceste momente se află în exil, potrivit Dalymail.ro.

Aceasta nu a fost singura lovitură de care a avut parte Maria Vorontsova. Editorul exilat, Roman Dobrokhotov, de la The Insider, a dezvăluit pe rețelele de socializare faptul că Maria Vorontsova s-a despărțit de soțul ei, omul de afaceri olandez Jorrit Faassen. Nu se cunoasc foarte multe detalii despre divorț, însă cel mai probabil ruptura a avut loc înaintea războiului din Ucraina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *