Prima pagină » Actualitate » Lovitură pentru fanii emisiunii: America Express 2024 nu se va mai face!
Lovitură pentru fanii emisiunii: America Express 2024 nu se va mai face!

Lovitură pentru fanii emisiunii: America Express 2024 nu se va mai face!

23 nov. 2023, 08:59, 1 ,
în Actualitate

Lovitură pentru fanii reality show-ului de la Antena 1! America Express 2024 nu se va mai face, după cum a anunțat Mona Segall, producătoarea emisiunii. Aceasta a precizat că nu mai este dispusă să expună pe toată lumea unui risc major, iar ediția următoare se va filma în Asia.

America Express 2024 nu se va mai face!

Pentru actuala ediție America Express, care este difuzată pe Antena 1, concurenții au plecat la sfârșitul lunii mai. Filmările au avut loc în Columbia, Ecuador și Argentina. Din nefericire, în actualul sezon staff-ul s-a confruntat cu probleme grave de securitate. Mai exact, unii dintre concurenți au fost urmăriți de traficanții de carne vie, în timp ce alții au fost chiar jefuiți.

Mona Segall a precizat că au existat prea multe situații extrem de periculoase atât pentru concurenți, cât și pentru cei din staff, iar acesta a fost motivul care a determinat-o să ia o decizie atât de radicală. Segall a relatat o parte dintre pericolele la care au fost supuși, de exemplu faptul că au fost prădați de traficanți de carne vie și jefuiți.

„Securitatea în acest sezon a fost la cel mai înalt nivel. Cu toate acestea, nu au putut fi prevenite jafurile. Au fost multe momente în care situațiile ar fi putut fi terifiante dacă nu ar fi existat atâta pază și protecție. A fost dificil, motiv pentru care Mona a decis că nu vrea să mai filmeze în aceste țări și nici în America. A spus că nu vrea să mai expună nici concurenții și nici echipa la un asemenea stres. De aceea renunță la forma aceasta a proiectului. De anul viitor se va reveni la formatul Asia Express”, au precizat surse din Antena 1.

Se revine în Asia

Primele sezoane ale emisiunii s-au filmat în Asia, dar Mona Segall a vrut să reinventeze conceptul și a ales ca filmările să aibă loc în America. Prima ediție a fost filmată în Mexic, Guatemala și Columbia, iar câștigătorii au fost Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Reality show-ul s-a bucurat de un succes mai mare decât oricare dintre celelalte sezoane, motiv pentru care celebra producătoare a decis că sezonul cu numărul șase să fie filmat tot în America. Pentru aceasta a ales, însă, împreună cu echipa sa, locuri ceva mai sigure, după ce s-au confruntat cu grave probleme de sănătate în sezonul cinci.

Plecată de la Pro TV în urmă cu câțiva ani, la Antena 1, Mona Segall a fost tentată să revină. Recent, cei de la Pro TV i-au și făcut o propunere concretă, atât pentru ea, cât și pentru întreaga echipă. Despre onorariul oferit nu știm prea multe, în afara faptului că nu este deloc ieftin să lucrezi cu cel mai de succes producător TV din ultimele două decenii. Dacă Mona Segall va accepta propunerea, ea s-ar întoarce la PRO TV în prima lună a anului viitor.

Așadar, America Express 2024 nu se va mai face, următorul sezon al show=ului urmând să fie filmat în Asia.

Comentarii
  • Nu-i nicio lovitură.Indiferent unde vor filma,în Asia,în America,în Europa etc.,o să mă uit pentru că-mi place formatul emisiunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *