Prima pagină » Local » Lovitură neașteptată pentru Codrin Nicoară, soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară! Este din nou anchetat pentru omor! (EXCLUSIV)
Lovitură neașteptată pentru Codrin Nicoară, soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară! Este din nou anchetat pentru omor! (EXCLUSIV)

Lovitură neașteptată pentru Codrin Nicoară, soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară! Este din nou anchetat pentru omor! (EXCLUSIV)

03 mart. 2022, 15:00,
în Local

Lovitură neașteptată pentru Codrin Nicoară! După ce dosarul în care a fost anchetat pentru omor a fost clasat, judecătorii au cerut redeschiderea acestuia. Familia artistei a avut un rol extrem de important. Apelând inclusiv la specialiști din SUA, familia mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a reușit să adune suficiente dovezi care spun că o cădere accidentală pe scări nu ar fi putut produce asemenea leziuni.

Decizia a fost luată astăzi de magistrații ieșeni.

„Instanța admite plângerea formulată de petenta Elenă Hereş împotriva soluției de clasare dispuse prin rechizitoriul din data de 13 aprilie 2021, emis în dosarul penal al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, menţinută prin ordonanţa din 20 august 2021 a prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, în contradictoriu cu intimaţii Codrin Constantin Nicoară şi Viorica Leică. Desființează soluția de clasare și trimite cauza la procuror, pentru a completa urmărirea penală cu privire la infracțiunile de omor, respectiv de complicitate la infracţiunea de omor. Definitivă”, au precizat reprezentanții Tribunalului Iași.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`