Prima pagină » Actualitate » Lovitură la Australian Open! Spectatorii nu vor mai avea voie să stea în tribună la meciuri
Lovitură la Australian Open! Spectatorii nu vor mai avea voie să stea în tribună la meciuri

Lovitură la Australian Open! Spectatorii nu vor mai avea voie să stea în tribună la meciuri

12 feb. 2021, 07:50,
George Cristian, în Actualitate

Australian Open va fi văduvit de sprijinul iubitorilor de tenis după ce Guvernul a decis carantinarea pentru un interval de 5 zile începând cu data de vineri.

Premierul din Victoria, Daniel Andrews,  a confirmat că statul se va întoarce la etapa a patru restricții până cel puțin la 23:59 miercuri. Decizia luată de guvern vine după ce cazurile legate de focarul Holiday Inn au crescut în mod rapid.

Va avea turneul spectatori?

Nu este clar câți spectatori, dacă ar exista, ar putea fi lăsați înapoi în Australian Open dacă blocarea ar fi ridicată săptămâna viitoare înainte de finalizarea evenimentului.

Favoritul fanilor australieni, Kyrgios, ar trebui să joace diseară la ora 19:00, împotriva favoritului nr. 3, Dominic Thiem, Andrews oferind un răspuns criptic dacă spectatorii ar trebui să plece înainte de ora 23.59, dacă meciul a intrat târziu în noapte.

„Cred că ceea ce vom face este să lăsăm evenimentul să vă revină exact cu detaliile operaționale ale unor astfel de lucruri”, a spus el.

Directorul turneului, Craig Tiley, a declarat că Tennis Australia este încă în legătură cu departamentul de sănătate al statului pentru a afla ce se întâmplă dacă meciurile de vineri seara se vor întinde după ora 23.59.

Tennis Australia a declarat că oricine deține bifere Open pentru orice sesiune între sâmbătă și miercuri va putea în curând să solicite o rambursare, iar detaliile despre proces vor fi publicate ulterior. Tiley a confirmat, de asemenea, că oricine are bilete pentru meciurile de vineri seara va fi eligibil pentru rambursări.

Kyrgios a vorbit în urma meciului în urmă cu două nopți despre modul în care energia mulțimii l-a ajutat să-l ducă la victoria revenirii asupra lui Ugo Humbert.

Simona Halep pierzătoare în cazul interzicerii spectatorilor

Simona Halep care joacă la Australian Open poate simţi o lovitură în legătura cu interzicerea accesului spectatorilor la jocurile de tenis. Româna este susţinută de un număr mare de români stabiliţi în Australia dar şi, datorită faptului că Darren Cahill, antrenorul româncei, este australian, iar acest lucru i-a adus un număr mare de fani în tribune.

În meciul trecut, Simona Halep a fost susţinută intens de fanii acesteia, iar acest lucru a contat în revenirea spectaculoasă avută de româncă.

Perechea Simona Halep/Charlotte Kempenaers-Pocz (România/Australia) a fost eliminată în primul tur al probei de dublu de la Australian Open. Cele două sportive au fost învinse, joi, 11 februarie, cu scorul de 6-3, 7-5, de cuplul australian Arina Rodionova / Storm Sanders.

În setul al doilea, Halep şi partenera ei de 16 ani au condus cu 5-1, dar au pierdut apoi şase ghemuri la rând.

Simona Halep va evolua în continuare în proba de simplu, în care este calificat în turul al treilea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *