Prima pagină » Cancan ultimă oră » Lovitură grea pentru Anamaria Prodan. Ce a aflat după ce i s-a făcut plângere penală

Lovitură grea pentru Anamaria Prodan. Ce a aflat după ce i s-a făcut plângere penală

26 mart. 2022, 13:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan se află în proces de divorț, însă pe lângă acesta, trebuie să dea explicații în fața autorităților și pentru acuzația de defăimare pe care i-a adus-o iubita soțului ei. Impresara a primi această veste chiar la începutul lunii martie, dar acum, altceva a deranjat-o și mai mult.

Anamaria Prodan acuzată de defăimare

Impresara de fotbal s-a trezit cu o plângere penală din partea soțului ei (proces pe care Anamaria l-a câștigat) și a iubitei lui. Impresara a primit vestea chiar la începutul lunii martie, însă altceva a deranjat-o mai tare. Iubita lui Reghe i-a făcut plângere la Tribunalul Ilfov pentru defăimare, după care și-a anonimizat dosarul, în dreptul numelui ei apărând apelativul Anonimizat 1. Imediat cum a aflat asta, Anamaria, care locuiește în Dubai, unde are mai multe afaceri, a reacționat vehement:

Înțeleg că această Caciuc își dorește proces ascuns? Anonim numele pe portal? Păi, este anonim dragilor! Eu i l-am făcut cunoscut în lumea bună ca să aibă soțul meu cu ce să se mândrească!, a declarat impresara de fotbal.

Anamaria Prodan: Eu îmi doresc transparență în dosarele mele de judecată, pe care cei doi mi le deschid

Impresara de fotbal cere transparență din partea soțului și a partenerei lui care i-au făcut plângere penală. Ea a spus că își dorește ca toată lumea să vadă că a spus adevărul și l-a și susținut cu probe.

Să se judece cu mine deschis, iar opinia publică să aibă acces la probe și mărturii, a mai spus Anamaria Prodan.

În altă ordine de idei, impresara de fotbal își vede de viață, de familia ei și de afacerile pe care le are în Dubai. A spus că a trecut peste șocul provocat de acest scandal al divorțului și că tot ceea ce își dorește este să se termine și să-și vadă de viața ei.

Facem precizarea că primul termen în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și antrenorul Craiovei a fost amânat, iar cei doi se vor întâlni la tribunal în luna aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *