Prima pagină » National » Lovitură fatală pentru Reghecampf

Lovitură fatală pentru Reghecampf

27 nov. 2022, 17:45,
în National

După ce ceruse ca soția lui Anamaria Prodan să nu îi mai poarte numele după divorț , Reghecampf a fost lăsat cu buza umflata de judecătorii de la Buftea. Aceștia au considerat că numele Reghecampf a fost creat și promovat cu succes de Anamaria Prodan de-a lungul anilor , purtat cu cinste în țară și peste hotare.

Așadar numele de Reghecampf în viziunea magistraților rămâne la Ananaria Prodan Reghecampf lucru iar motivarea l-a pus în genunchi pe antrenor “ acest nume este construit cu multă trudă de doamna Prodan iar transferurile istorice în lumea fotbalului ai fost făcute sub acest nume.

Îl poarta cu cinste și a încercat din Răsputeri să-l salveze “. “ jenant că Reghecampf a cerut așa ceva dar săracul nu mai știe cum să arunce cu noroi în femeia care l-a inventat “ altă lovitură tot din partea judecătorilor este aceea ca programul de vizita al minorului este exact cum Anamaria Prodan a cerut însă nici așa Reghecampf nu a venit o data în aproape 3 ani să și viziteze copiii. Minciunile cu care micii prieteni încearcă să-l ajute să le împraștie sunt de prisos.

Practic Reghe nu are nici un câștig definitiv , căci la toate s-a făcut recurs și singura lui preocupare este să nu achite nici un leu pensie alimentara minorului pe care îl are. Reghecampf se lupta de fapt cu băiatul lui. Acesta a refuzat și in fata judecătorilor să audă de tatal lui postând pe pagina lui de socializare un mesaj cumplit pt un părinte ! ( punem aici mesajul lui Reghe Jr la adresa tatălui lui )

Laurențiu Reghecampf jr. Bebeto: ”Fugarii care se bucură că nu își ajută copiii mor încet, dar sigur”.

La aproximativ 24 de ore distanță, pe contul de Instagram al lui Laurențiu Reghecampf jr, fiul celor doi, a apărut un mesaj extrem de dur la adresa tatălui său. Postare a fost preluată și de Anamaria Prodan, însă totul a fost șters după scurt timp.

”Mama mea e nr. 1! Mama mea e Anamaria Prodan, iar eu sunt băiatul ei! M-a crescut și învățat să fiu demn și să nu cobor în lumea obscură a nenorocirilor! Sunt mândru că sunt fiul unei asemenea mame! Nu contează ce spun looserii! Noi sclipim și stăm drepți, trăim frumos.

Fugarii care se bucură că nu își ajută copiii, că nu plătesc pensie alimentară, cei ce fac copii în afara căsniciei și apar cu fătuci cu trecut jenant, cei ce și-au distrus și furat familia, cei ce s-au făcut de râs în fața țării și și-au distrus reputația, mor încet, dar sigur!”, a fost mesajul publicat pe contul lui ”Bebeto

Anamaria Prodan ceruse ca divorțul să se desfacă din culpă exclusivă a lui Reghecampf, dar magistrații au decis altceva. Totuși, agentul FIFA s-a ales cu ceva din ceea ce și-a propus inițial și anume a rămas cu numele de Reghecampf , potrivit „expresspress”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *