Prima pagină » Actualitate » Lovitură dură pentru Mirela Retegan: „Fetița Zurli” a părăsit Gașca Zurli!

Lovitură dură pentru Mirela Retegan: „Fetița Zurli” a părăsit Gașca Zurli!

04 mart. 2024, 12:50, 3 ,
în Actualitate

Veste tristă pentru copiii din România, care erau îndrăgostiți de personajele din Gașca Zurli. Doi actori au decis să se despartă de proiectul Mirelei Retegan. „Fetița Zurli” a părăsit Gașca Zurli, dar și „Bucătărașul Lulu”. Veronica Căliman și Ionuț Varodi, cei do iactori care dădeau viață celor două personaje au decis să își urmeze propriile planuri.

„Fetița Zurli” a părăsit Gașca Zurli!

Veronica Căliman, care i interpreta pe „Fetița Zurli“ și Ionuț (Lulu) Varodi, care îi dădeau viață în Gașca Zurli „Bucătărașului Lulu” au decis să părăsească Gașca Zurli. Cei doi actori, care au bucurat atâția și atâția copii, au hotărât să își croiască alt drum în viață.

După mulți de activitate în Gașca Zurli, Vero Căliman, cunoscută ca „Fetița Zurli”, a anunțat pe rețelele de socializare despărțirea.

„De peste 15 ani, fetița din mine s-a antrenat și a făcut gimnastica artistică, până când a ajuns la Olimpiadă. Acum este timpul să se retragă, pentru că femeia Veronica merită și ea o șansă. Vă rog să mă credeți că am sufletul în pioneze și că nu mi-a fost deloc ușor să fac această alegere. Întâlnirile cu voi și iubirea din ochii copiilor mi-au dat putere și energie să continui chiar și atunci când simțeam că nu mai pot. Părinților vreau să le mulțumesc pentru încredere, pentru că și-au lăsat copiii să se joace cu mine și cu colegii mei. Relația mea cu cei mici este nemuritoare, mi se par sincer cele mai minunate creaturi de pe pământ, și voi continua să păstrez și să hrănesc această relație specială prin toate proiectele în care mă voi implica în viitor. Vă țin la curent! Viitorul sună Vero”, a fost mesajul lui Vero Căliman.

Fondatoarea Găștii Zurli, Mirela Retegan, a reacționat la mesajul postat de Vero Căliman.

„Dragă Vero, mi-e foarte greu să pun în cuvinte tot ce simt. Așa cum mi-ai spus, copilul a făcut 18 ani și pleacă de acasă. Ești Minunată! Orice proiect te va avea, o să fie unul câștigat. Eu îți mulțumesc pentru toți anii, pentru toate trăirile, emoțiile, descoperirile și drumurile pe care le-am făcut împreună, umăr la umăr. Ai un loc special în inima mea. Îți țin pumnii. Te iubesc!”, a fost mesajul Mirelei Retegan.

Și „Bucătărașul Lulu” părăsește Gașca Zurli

Primul care a anunțat că se retrage din Gașca Zurli a fost actorul Ionuț Varodi, cunoscut printre copii și în lumea artistică drept „Bucătărașul Lulu”. Acesta a făcut anunțul tot prin intermediul rețelelor sociale, unde a transmis că este momentul potrivit pentru o schimbare în viața lui și urmarea unui nou vis.

„A fost o zi foarte importantă pentru mine. O zi grea, dar importantă. Am îmbrăcat pentru ultima dată costumul de bucătar. De astăzi rămân doar eu, Lulu, simplu. Am ales să părăsesc echipa Zurli. Nu a fost o decizie ușoară, dar simt că e momentul potrivit pentru o schimbare și noi oportunități. Prefer să mă concentrez asupra lecțiilor învățate și a momentelor bune. Așa că, good news, de ceva vreme lucrez la un vis. Un vis care începe ușor-ușor să prindă aripi. Delulu PRoductions – este la bază agenție de publicitate, pentru ca eu și viitoarea mea echipă să ne putem ocupa la cel mai înalt nivel de social media managing. Delulu PRoductions este organizator de evenimente, petreceri, spectacole. Acestea fiind spuse, vă mulțumesc că mă susțineți și mă sprijiniți. Nu dispar, YouTube-ul merge în continuare, și dacă aveți nevoie de ceva din cele menționate mai sus, let’s talk. Al vostru, Lulu!”, a transmis Ionuț Varodi pe pagina de Facebook.

Așadar, „Fetița Zurli” a părăsit Gașca Zurli, dar și „Bucătărașul Lulu”. Rămâne de văzut dacă Mirela Retegan va găsi alți actori care să-i înlocuiască pe cei care au renunțat la proiect.

Comentarii
  • Asa e in orice grup, muzical, divertisment etc… la inceput pare totul bine si frumos iar dupa un timp li se pare ca unu munceste mai mult ca altul si ca nu se impart banii corect. Ca la romani…

  • ”Fetita Zurli” a devenit baba si se pensioneaza !, e un caz de Socola ori de tot risul ca o femeie de 40+ so tot faca pe fetita mica de la gradinita

  • Toti fac la fel si cand incep sa se creada vedete incep figurile si parasesc echipa.
    Nimic nu a rezistat in timp datorita unor astfel de specimene, care de fapt doar ei pierd.
    Asa cum se intampla de obicei, in cel mai scurt timp nu se v-a mai auzi nimic de aceasta asa zisa vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`