Prima pagină » Cancan » Lovitură dură pentru Irinel Columbeanu, după ce a pierdut aproape toată averea și a suferit un AVC

Lovitură dură pentru Irinel Columbeanu, după ce a pierdut aproape toată averea și a suferit un AVC

01 iun. 2022, 10:32,
în Cancan

Irinel Columbeanu încasează o nouă lovitură, după ce a pierdut o bună partea din averea sa. Fostul milionar a fost chemat în fața magistraților. Care este motivul: nu a plătit facturile la energie electrică. În procesul în care trei afacerişti au solicitat radierea din registrul comerţului a unei firme ce se află sub jurisdicţia lui Irinel Columbeanu, instanţa a admis cererea privind asociaţia T.E.T. Group, din Bucureşti.

„Admite cererea. Dispune radierea din registrul comerţului a menţiunii privind sediul pârâtei T.E.T Group SRL din Bucureşti, Calea Victoriei,…, sector 1. Dispune efectuarea cuvenitelor menţiuni în Registrul Comerţului. Obligă pârâta la plata către reclamanţi a cheltuielilor de judecată în cuantum de 100 lei.

Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare”, a decis instanţa.

Mai mult, Irinel Columbeanu trebuie să dea explicații și în cadrul unui dosar în care furnizorul de energie electrică îi solicită executarea silită, deoarece nu a achitat la timp facturile.

Pentru un moment, nu a fost stabilit primul termen, însă reclamantul ar putea câștiga fără probleme procesul ținând cont că este vorba de nerespectarea unui contract.

Irinel Columbeanu și-a lansat a doua carte pe 16 februarie

În luna februarie a acestui an, la două zile după lansarea celui de-al doilea volum al autobiografiei sale, Irinel Columbeanu a suferit un atac vascular cerebral.

Columbeanu, în vârstă de 64 de ani a trecut prin momente critice. El a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgență Elias, acolo unde medicii au decis să îl interneze.  Chiar el a fost cel care a confirmat vestea la acel moment.

„După lansarea din 16 februarie, am suferit un AVC. Sunt internat la Elias. Mă simt mai bine acum”, a menționat Irinel Columbeanu.

Chiar înainte de a avea probleme de sănătate, afaceristul a lansat cea de-a doua carte din trilogia „Istoriile unui vehement”.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au o relație foarte frumoasă

Chiar dacă au divorțat, Irinel Columbeanu și Monica Gabor au o relație foarte frumoasă și strânsă și nu de puține ori vorbesc la telefon. Fostul om de afaceri a dezvăluit cum a decurs ultima discuție telefonică pe care au avut-o. Am vorbit recent despre mai multe amintiri.

„Despre misterele Parisului, asta ca să evoc un alt festival de carte. În toamna anului 2005 cred că am fost împreună”, a mai spus Irinel Columbeanu. Afaceristul nu exclude nici varianta de a le vizita pe cele două in SUA.

„O să vină și această variantă, probabil. Dar eu nu mă duc nicăieri neinvitat, iar ea nu cred că are calitatea de a face invitații acolo”, a explicat Irinel Columbeanu la un post de televiziune, în timp ce nu a exclus nici varianta ca fiica lui să vină la el: „Mi-ar plăcea să primesc o vizită de la Irina, însă este mai complicat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`