Prima pagină » Actualitate » Lovitură dură pentru Dănuț Lupu! Ce nu are voie să facă în închisoare
Lovitură dură pentru Dănuț Lupu! Ce nu are voie să facă în închisoare

Lovitură dură pentru Dănuț Lupu! Ce nu are voie să facă în închisoare

16 oct. 2023, 08:55, 1 ,
B, , h, , în Actualitate

Lovitură dură pentru Dănuț Lupu, care a aflat ce nu are voie să facă în închisoare. Fostul mare fotbalist, în vârstă de 56 de ani a fost arestat după ce a fost prins de mai multe ori conducând fără permis. Dănuț Lupu a primit interdicție din partea Penitenciarului Rahova de a putea merge să muncească.

Ce nu are voie să facă în închisoare

Fostul fotbalist Dănuț Lupu a fost condamnat la șapte luni și zece zile de închisoare cu executare. Sportivul a fost prins de mai multe ori când conducea fără permis. Când a primit condamnarea acesta nu se afla în țară. A fost arestat pe aeroport când s-a reîntors în România. Dănuț Lupu a primit o veste mai puțin plăcută de la reprezentanții Penitenciarului Rahova.

Pe perioada cât își ispășește pedeapsa de 7 luni și 10 zile de închisoare, Dănuț Lupu a primit din partea lui Gigi Becali oferta de a-l lua la el să muncească, dar lucrurile se pare că nu merg foarte bine pentru fostul mare fotbalist. Asta după ce a fost dat în urmărire generală. Dănuț Lupu s-a predat la o săptămână după condamnare. Astfel, fostul fotbalist a primit o interdicție din partea Penitenciarului Rahova.

Fostul fotbalist nu va avea dreptul la muncă în afara penitenciarului. Din acest motiv, Gigi Becali nu îl va putea scoate la muncă.

După 21 de zile în care stă în carantină, o comisie va stabili regimul de detenție pe care îl va avea fostul fotbalist. Cel mai probabil acesta va fi plasat într-un regim semideschis și nu deschis.

În contextul în care Dănuț Lupu va insista să meargă la muncă, comisia se va întâlni din nou și va hotărî dacă îi va oferi acest drept fostul fotbalist, cu mențiunea că acest lucru ar putea fi posibil doar în interiorul închisorii.

Gigi Becali a vrut să-l aducă să muncească la el

După ce Dănuț Lupu a fost condamnat, Gigi Becali a spus că i se pare normal ca fostul mare fotbalist să fie condamnat după ce a condus fără permis.

„Dacă tu conduci fără permis, ce vrei, să te ierte? Atunci conducem toți fără permis. Nu o să facă 7 luni, o să facă 3 luni de pușcărie, ce mare lucru. Face 3 luni și jumătate. Se duce în regim deschis, la Jilava, vine un prieten și îl ia și îl duce la muncă, la CS Dinamo. Îl angajez eu. Fac cerere, vreau să îl angajez pe Lupu la FCSB. Că se pricepe la fotbal“, a spus Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera a menționat că îi oferă posibilitatea să vină ziua să muncească la FCSB, iar seara să meargă la închisoare.

„Ziua să vină să lucreze la FCSB și seara să se ducă la pușcărie. Dar el e prieten la cataramă la Jilava cu directorul de acolo, știu eu. Dar ce, i-a dat mult? Păi atunci toți să conducem fără permis. De ce să nu meargă? i-a dat prea puțin. 7 luni, fără probleme, regim deschis, ziua lucrează, seara se duce și doarme. Îi trimit o mașină să îl ia la FCSB la ora 07:00, stă la birou la bază și seara merge să doarmă la pușcărie, că așa e legea. Cum adică, nu am carnet, dar conduc? Păi atunci pentru ce e carnetul? Conduc fără carnet, nu mă interesează. Ginerele meu nu are permis, i-a luat permisul. I-am zis: «Băi, tată, ai grijă!». Mi-a zis: «Nici nu mă ating de volan, nici pe câmp, unde lucrez», «Băi, nu te atinge!»”, a mai spus Gigi Becali.

Oferta făcută de Gigi Becali nu a putut fi acceptată deoarece Dănuț Lupu nu are voie să muncească în închisoare, după ce reprezentanții Penitenciarului Rahova nu i-au acceptat acest lucru.

Comentarii
  • Mai criminalilor ce pericol public reprezinta Dănuț Lupu ? De ce nu este lăsat sa muncească? Criminali nenorociți care conduc locurile de detenție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *