Prima pagină » Local » Lovitura dura încasata de Corduneni! Fiul lui Costel Corduneanu a fost arestat
Lovitura dura încasata de Corduneni! Fiul lui Costel Corduneanu a fost arestat

Lovitura dura încasata de Corduneni! Fiul lui Costel Corduneanu a fost arestat

11 nov. 2019, 12:56,
BZI.ro, în Local

Lovitura dura încasată de clanul Corduneanu. Fiul lui Costel Corduneanu a fost arestat. Alex Corduneanu a fost arestat pentru 30 de zile. Potrivit unor surse, Alex Corduneanu are mai multe capete de acuzare printre care şi deţinere de droguri pentru consum, dar şi trafic de droguri de mare risc.
DIICOT Iaşi este instituţia care instrumentează dosarul fiului şefului clanului interlop.

Tribunalul Iași a admis propunerile formulate de procurorii DIICOT în cazul a doi ieșeni.

Astfel, instanța a dispus arestarea preventivă a lui Alex Corduneanu pentru 30 de zile, pentru acuzația de trafic de droguri de mare risc și deținere fără drept de droguri de mare risc în vederea consumului propriu.
De asemenea, magistrații ieșeni au dispus arestarea, tot pentru 30 de zile, a lui Costel Eduard Ioniță. Acesta este cercetat pentru trafic de droguri de risc și droguri de mare risc în formă continuată și introducere în țară de droguri de risc și droguri de mare risc, fără drept.
Cei doi au fost „săltați” de oamenii legii în urmă cu câteva zile, fiind suspectați de trafic de stupefiante. De remarcat este că, după ce a fost prins, Alex Corduneanu a fost internat la Institutul de Psihiatrie „Socola”, din Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *