Prima pagină » Sport » Lovitură de teatru la Universitatea Craiova! Nicolo Napoli a plecat de la echipă! Antrenorul italian îi lasă pe olteni pe primul loc în Liga 2
Lovitură de teatru la Universitatea Craiova! Nicolo Napoli a plecat de la echipă! Antrenorul italian îi lasă pe olteni pe primul loc în Liga 2

Lovitură de teatru la Universitatea Craiova! Nicolo Napoli a plecat de la echipă! Antrenorul italian îi lasă pe olteni pe primul loc în Liga 2

13 oct. 2020, 02:00,
în Sport

Antrenorul Nicolo Napoli o lasă pe Universitatea Craiova pe primul loc în eșalonul secund, a invocat motive personale, iar contractul a fost reziliat de comun acord.

U Craiova 1948 a anunțat oficial despărțirea de antrenorul italian Nicolo Napoli, care a fost numit la începutul acestui sezon de Liga 2 în locul lui Eugen Trică.
Decizia vine după victoria răsunătoare a oltenilor în fața Rapidului, scor 5-0. Italianul, care o lasă pe Craiova pe primul loc în eșalonul secund, a invocat motive personale, iar contractul a fost reziliat de comun acord.

„Încheiere colaborare! Clubul si Nicolo Napoli au reziliat de comun acord contractul! Încetarea raporturilor a survenit la inițiativa antrenorului, acesta invocand motive personale! Clubul îi mulțumeste lui Nicolo Napoli pentru activitatea depusă!”, se arată în comunicatul emis de clubul oltean”, se arată într-un comunicat al clubului Universitatea Craiova.

Nicolo Napoli, după meciul cu Rapid: „Vrem să promovăm”

La interviul de după victoria cu Rapid, Nicolo Napoli nu părea să aibă gânduri de plecare, ba chiar spunea că vrea să promoveze cu echipa lui Adrian Mititelu.

„Felicit băieții, am făcut un meci foarte bun. A meritat victoria, am făcut un joc foarte bun, am meritat să batem Rapidul. Pe mine nu mă interesează contestatarii, eu sunt aici ca să fac treabă bună cu Craiova noastră. Am venit din Liga 3 și vrem să promovăm. Toate meciurile sunt dificile, dar vrem să câștigăm fiecare joc. Băieții se descurcă foarte bine și cred că putem câștiga multe meciuri în acest sezon”, a spus Nicolo Napoli, după victoria cu Rapid.

Acesta a fost al șaselea mandat al lui Napoli la echipa lui Adrian Mititelu. În România, italianul născut la Palermo le-a mai pregătit pe FC Brașov, Astra, CS Turnu-Severin și Poli Iași.
FC U Craiova a rămas fără antrenor, după ce italianul Nicolo Napoli a fost demis de pe banca formației din Bănie. ProSport a aflat cele trei nume care ar putea să vină la cârma echipei patronate de Adrian Mititelu.
Nicolo Napoli (58 de ani) fusese instalat pe banca oltenilor la finalul lui august, când l-a înlocuit pe Eugen Trică.

Cine ar putea să ia locul lui Nicolo Napoli la FC U Craiova

Sursele ProSport susțin că Mircea Rednic (58 de ani), Ionuț Badea (44 de ani) și chiar fostul antrenor al oltenilor, Eugen Trică (44 de ani), ar putea să vină la FC U Craiova în locul lui Nicolo Napoli.
Formația alb-albastră se află într-o perioadă foarte bună, aceasta clasându-se pe primul loc din Liga 2, cu 17 puncte obținute, la patru lungimi distanță de ocupanta poziției secunde, Rapid București. Ba mai mult, în ultima etapă din Liga 2, U Craiova s-a impus cu un neverosimil 5-0 în fața Rapidului.

Anunțul Jandarmeriei după incidentele cu ultrașii Craiovei! Ce sancțiuni au primit fanii olteni
U Craiova 1948 a învins la Drobeta Turnu-Severin, 5-0, în derby-ul cu Rapid, dar au existat incidente între fanii olteni și forțele de ordine. Aproximativ 150 de suporteri ai galeriei Peluza Sud 97 și-au susținut echipa și au făcut un show pirotehnic.

„După începerea meciului, o parte dintre aceștia, în mod spontan, au aruncat în arena sportivă și asupra forțelor de ordine cu mijloace pirotehnice (fumigene și petarde)…”, susțin forțele de ordine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *