Prima pagină » Local » Lovitură de teatru în lumea interlopă! Membri ai clanului Gangal, arestați preventiv! Acuzații de lipsire de libertate și lovire! FOTO / VIDEO (Exclusiv)

Lovitură de teatru în lumea interlopă! Membri ai clanului Gangal, arestați preventiv! Acuzații de lipsire de libertate și lovire! FOTO / VIDEO (Exclusiv)

07 iul. 2020, 21:20,
Ciprian Nedelcu, în Local

Doi membri ai clanului Gangal au fost arestați preventiv de judecătorii ieșeni. Lovitură de teatru în lumea interlopă, după acuzații de lipsire de libertate și lovire, aduse de procurorii ieșeni

Lovitură de teatru în lumea interlopă ! Doi membri ai clanului Gangal au fost arestați preventiv marți seară!
Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis marți seară propunerea de arestare preventivă formulată de procurori pe numele lui Ioan Gangal și Ionuț Gangal.

„Instanța admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Ioan Gangal şi Ionuț Gangal. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Ioan Gangal, pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violențe, pentru o perioadă de 30 de zile.

Dispune arestarea inculpatului Ionuț Gangal, pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violențe, tot pentru 30 de zile. Dispune emiterea mandatelor de arestare preventivă pe numele inculpaţilor”, au precizat marţi judecătorii ieşeni. De remarcat este faptul că decizia Judecătoriei Iaşi nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Lovitură de teatru în lumea interlopă: cei doi membri ai clanului Gangal, arestați pentru lipsire de libertate şi lovire

Anchetatorii ieşeni au afirmat că i-au reţinut pe cei doi membri ai clanului Gangal în cursul zilei de luni. În urmă cu o zi, autorităţile au fost alertate printr-un telefon la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 cu privire la incident.
Potrivit anchetatorilor, o persoană s-a plâns cu privire la faptul că Ioan Gangal şi Ionuţ Gangal ar fi sechestrat-o. Mai mult, partea vătămată li s-a plâns anchetatorilor că ar fi fost lovită de cei doi membri ai clanului Gangal.
Surse judiciare susţin că acest conflict ar fi pornit mai demult, între membrii clanului Gangal şi o altă familie.

Scandal între familii, finalizat cu o lipsire de libertate şi lovire: Ioan şi Ionuţ Gangal, arestaţi preventiv

Anchetatorii ieşeni au intrat pe fir şi au demarat ancheta. Astfel, oamenii legii au ajuns la cei doi membri ai clanului: Ioan şi Ionuţ Gangal.  Astfel, cei doi au fost ridicaţi de către poliţiştii ieşeni şi duşi la audieri. În cursul zilei de luni, lumea interlopă din Iaşi a suferit o adevărată lovitură. Cei doi membri ai clanului, Ioan şi Ionuţ Gangal, au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Ulterior, în cursul zilei de marţi, 7 iulie 2020, cei doi membri ai clanului Gangal au fost duşi la instanţă. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au formulat marţi o propunere de arestare preventivă pe numele lui Ioan şi Ionuţ Gangal.  Magistraţii din cadrul Judecătoriei au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Astfel, cei doi membri ai clanului Gangal au ajuns după gratii, pentru lipsire de libertate si lovire.

O poveste de dragoste finalizată cu o arestare preventivă

Surse judiciare au afirmat că victima, un tânăr, a avut o relație de câțiva ani cu o tânără din clanul Gangal. Cei doi iubiți ar fi fost plecați chiar pentru ceva timp în străinătate. Numai că, la un moment dat, relația dintre cei doi s-ar fi răcit. Astfel, tânăra s-a întors acasă și le-ar fi povestit rudelor ce s-a întâmplat.
Aceleași surse au mai afirmat că, pentru a-i da o lecție tânărului, membrii clanului Gangal l-au luat pe acesta și l-au sechestrat, bătându-l „pentru a-i băga mințile în cap”. Întregul incident ar fi durat câteva zile, până ce victima a scăpat din mâinile agresorilor.

Odată scăpat, tânărul a mers direct la Poliție, unde le-a povestit oamenilor legii prin ce a trecut. Ulterior, polițiștii au identificat suspecții și, astfel, Ioan și Ionuț Gangal au ajuns după gratii pentru lipsire de libertate și lovire sau alte violențe. Astfel, marți seară, lumea interlopă din Iași a suferit o lovitură de teatru, prin arestarea preventivă a celor doi membri ai clanului Gangal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *