Prima pagină » Local » Lovitură de teatru în dosarul lui Sebastian Felecanu: Judecătorii au decis să-l elibereze

Lovitură de teatru în dosarul lui Sebastian Felecanu: Judecătorii au decis să-l elibereze

07 feb. 2024, 06:46, 4 ,
în Local

Avocatul Sebastian Felecanu este din nou liber. Acuzat că și-a ucis partenera de viață, inculpatul a fost eliberat ieri, 6 februarie 2024 de către judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție. Decizia este definitivă și avocatul Felecanu a fost plasat în arest la domiciliu.

Cazul avocatului Sebastian Felecanu, acuzat pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, rămâne în istoria Iașului. Acesta a făcut orice ca să scape de după gratii, totuși acum se pare că a reușit.

Trebuie să reamintim că evenimentul a avut loc în seara de vineri, 18 iunie 2021, când Monica Cioată, avocata decedată, și partenerul ei au fost prezenți la petrecerea unei nunți, la restaurantul Elysium. Cu acea ocazie, o angajată l-a observat pe Felecanu certându-se cu victimă, strigând și gesticulând nervos cu mâinile, fără a o agrea fizic. La ora 03:23, cei doi au plecat împreună de la eveniment, ținându-se de mână.

La ora 04:04:10, mașina condusă de Monica Cioată a ajuns în parcarea blocului situat pe strada Sărăriei, nr. 6. Potrivit cercetărilor de la fața locului, victima a fost găsită îmbrăcată în rochia de la nuntă, dar purta o pereche de pantofi sport, în timp ce la petrecere purtase pantofi cu toc. Au fost descoperite dovezi că ea intenționa să părăsească locuința din cauza agresiunilor suferite de la avocatul din Iași. Din raportul medico-legal de necropsie a rezultat că Monica ar fi fost sugrumată, prezentând leziuni și contuzii la nivelul gâtului, cauzate de loviri cu un obiect contondent sau prin comprimarea cu mâna, agresiuni care au dus la o stare de semiconștiență sau inconștiență a victimei.

Comentarii
  • Magdalena Clipa

    Ceva este bizar in cazul asta. Tu ca judecator il tii sus in Copou la IPJ pe arest un an si ceva, pe motiv ca el ar fi autorul faptei, dar peste un an si ceva, tu ca judecator te sucesti la 180 de grade si il bagi pe arest la domiciliu. Oare alt complet de judecata cum il judeca ? Mi se pare tare ciudata justitia din Iasi. Daca procurorii si criminalistii nu au putut inca dovedi fapta, inseamna ca este o problema si acolo.

  • La penitenciar a fost nu la ipj

  • omu a facut fapta la iasi ..lui ia dat drumu Inalta Curte de la Bucuresti ….alta gandire acolo omu e avocat …a stiut unde sa faca plangeri …

  • pacat de cele doua vieti luate ,de un criminal,care bautura si drogurile sunt prioritare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *