Prima pagină » Actualitate » Lovitura de teatru in cazul vanzarii terenului de la TEBA Industry! Consiliul Local va fi mandatat sa cumpere terenul
Lovitura de teatru in cazul vanzarii terenului de la TEBA Industry! Consiliul Local va fi mandatat sa cumpere terenul

Lovitura de teatru in cazul vanzarii terenului de la TEBA Industry! Consiliul Local va fi mandatat sa cumpere terenul

28 sept. 2018, 10:49,
Echipa BZI.ro, în Actualitate
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:667745;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Primarul Mihai Chirica a oferit informatii importante in cadrul sedintei de Consiliu Local despre situatia terenului detinut de TEBA Iasi Industry SA in Zona Industriala.

Edilul a lasat sa se inteleaga ca Primaria Municipiului Iasi ar urma sa achizitioneze terenul. Astfel, in perioada urmatoare se vor face toate demersurile legale prin care aproape 11 hectare situate pe Calea Chisinaului vor intra in proprietatea municipalitatii.

Citeste si: Patronul ISPAL rupe tacerea! Subterfugiile practicate de proprietarul TEBA INDUSTRY Iasi pentru a forta evacuarea spatiului inchiriat

Reamintim ca suprafata de teren mentionata a luat ochii mai multor rechini imobiliari, iar totul a ajuns sa se faca pe sub mana, contra a zeci de milioane de euro, la mijloc fiind un tun imobiliar de proportii. Proprietarul acestui teren este Teba Iasi Industry SA, cu sediul in Arad, administrata de catre italianul Eugenio Donato Constantini. Insa, pe fir a intrat societatea PK Ebony SRL din Bucuresti, cu actionariat suta la suta luxemburghez. In acest timp se negociaza vanzarea activelor, insemnand teren, cladiri si hale. Deja a fost semnat un precontract intre Teba Industry si PK Ebony, datat in 30 mai 2018, suma luata in calcul fiind de 28,8 milioane de euro, banii urmand a fi dati in doua rate.  

Mai multe detalii despre aceasta afacere controversata puteti citi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *