Prima pagină » Actualitate » Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!

Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!

02 iul. 2024, 08:16,
BZI.ro, în Actualitate

Gina Pistol va prezenta MasterChef, la Pro TV. Antena 1 a primit încă o lovitură, după ce jurații Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au demisionat și au semnat cu postul din Pache Protopopescu. Soția lui Smiley a schimbat și ea trustul după o pauză de televiziune.

Gina Pistol va prezenta MasterChef!

Gina Pistol va prezenta MasterChef, la Pro TV. Prezentatoarea și-a anunțat retragerea de la Antena 1 în 2022, pentru a se dedica mai mult familiei sale, în special fiicei sale, Josephine. În perioada de pauză, vedeta a continuat să fie activă în mediul online, colaborând cu diverse branduri pentru campanii publicitare.

Au fost, în ultima perioadă, mai multe zvonuri conform cărora Gina Pistol ar putea reveni pe micul ecran la Pro TV, pentru a prezenta noul sezon al emisiunii MasterChef, unde jurați sunt Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Ei bine, marea veste a fost confirmată.

„Gina Pistol prezintă sezonul 9 MasterChef România! Astăzi am dat startul filmărilor pentru cel mai iubit cooking show din România„, este mesajul postat de MasterChef, pe rețelele sociale.

Gina Pistol a dezvăluit că anul 2022 a fost foarte dificil pentru ea, confruntându-se cu depresie postnatală și epuizare din cauza programului încărcat. Suferind și de sindromul copilului sărac, ea a resimțit presiunea de a lucra intens pentru a depăși lipsurile din copilărie. Smiley i-a sugerat să ia o pauză pentru a-și prioritiza sănătatea mentală și fizică.

„Anul 2022 a fost foarte, foarte greu pentru mine. M-am confruntat cu o depresie pe care majoritatea proaspetelor mămici o are, am avut și un episod de burnout destul de urât, am și sindromul copilului sărac, având multe lipsuri în copilărie. Cumva, de la 17 ani, de când am început să muncesc, trag foarte mult de mine tocmai ca să acopăr acele lipsuri pe care le mai am undeva în adâncul meu. Așadar, am simțit nevoia să pun stop, nevoia să mă ocup puțin de mine și să mă adun”, a spus Gina Pistol.

Ce au transmis chefii după revenirea la ProTV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au discutat anterior despre revenirea la ProTV, la emisiunea MasterChef, după plecarea lor controversată de la Antena 1. Chefii au dezvăluit planurile lor pentru viitor după întoarcerea „acasă” și au făcut aceste declarații într-un interviu acordat Andreei Esca.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost protagoniștii unei lovituri majore pentru Antena 1, refuzând să apară la filmările ultimului sezon. Confruntați cu procese, cei trei au luat o decizie mult așteptată.

În curând, cei trei bucătari vor reveni pe ecrane în același format, în emisiunea care i-a făcut celebri. După 12 ani, se întorc la MasterChef, show-ul culinar care i-a propulsat în vârful popularității în România.

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit că toată lumea țopăie pe stradă de fericire și se strigă „Bine, mă!”. A menționat că în această perioadă ei sunt percepuți ca fiind maestrii, care au rămas maestrii.

„Toată lumea țopăie pe stradă de fericire. ‘Bine, mă!’. Nu știu de ce, toată perioada asta, noi, pe stradă, suntem master-ii, care am rămas master-ii…”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Sorin Bontea a subliniat că și în perioada când era la Chefi la Cuțite, era recunoscut ca antrenorul din MasterChef.

„Cel puțin mie mi se întâmplă foarte des – și înainte la fel -, lumea nu striga «chef!». Zicea «uite-l pe ăla de la MasterChef». Sau «MasterChef!», striga după mine”, a transmis Sorin Bontea.

Acum, ProTV a dat lovitura după ce Gina Pistol va prezenta MasterChef.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *