Prima pagină » Local » Lotul echipei de handbal, CSM Iași 2020, va fi prezentat la pauza meciului dintre Politehnica și Rapid, din Copou
Lotul echipei de handbal, CSM Iași 2020, va fi prezentat la pauza meciului dintre Politehnica și Rapid, din Copou

Lotul echipei de handbal, CSM Iași 2020, va fi prezentat la pauza meciului dintre Politehnica și Rapid, din Copou

23 aug. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan în Local

Echipa de handbal CSM Iași 2020 își va prezenta lotul de jucătoare, în această seară, pe Stadionul „Emil Alexandrescu” din Copou. Acestea vor intra pe teren la pauza meciului dintre Politehnica Iași și Rapid București

Înaintea debutului handbalistelor ieșence în Liga Florilor, echipa își va prezenta lotul în fața suporterilor din oraș. Pe stadion, sunt anunțați peste 9.000 de fani ca să vadă meciul. Pe 29 august 2024, CSM Iași 2020 va juca de la orele 17:30, în deplasare, împotriva campioanei CSM București.

Echipa de handbal CSM Iași 2020 își prezintă lotul

Echipa din Iași are 21 de jucătoare în lot pentru sezonul 2024-2025. Dintre jucătoarele care au pus umărul la promovare în sezonul trecut, au mai rămas doar Anisa Șerban, Amalia Mihaela Coman, Szilvia Szabo, Georgiana Olaru, Valentina Toader Trică, Juliana Borges Lima, Andreea Visic Lupașcu, Elena Mitrache și Fatemeh Khalili Behfar. Clubul a trebuit să se despartă de mai multe jucătoare, pentru a aduce nume noi. Pentru acest sezon, s-au făcut 10 transferuri, fiind aduse jucătoare cu experiență la nivel european. Obiectivul, pentru acest sezon, este menținerea în primul eșalon, însă cu toții sperăm că echipa va reuși chiar o clasare în prima parte a clasamentului.

„Ne-am gândit că ar fi prielnic să facem prezentarea atunci, va fi un moment frumos. Fetele muncesc în continuare, sunt pregătite pentru începerea Ligii Florilor. Vrem să facem o figură frumoasă la București, știu că va fi dificil, însă eu sunt încrezător. Normal că îmi doresc să nu pierdem niciun meci. Mai sunt anumite probleme de lot, dar nimic grav”, a transmis Vladimir Danilov, președintele secției de handbal a clubului CSM Iași 2020.

Fetele sunt pregătite de Liga Florilor

Ieșenii sunt nerăbdători să le vadă în acțiune pe handbalistele de la Iași, iar primul meci de acasă este programat pe 8 septembrie 2024, contra CS Minaur Baia Mare. Pentru a putea juca în Sala Polivalentă, s-au făcut modificări și îmbunătățiri, în special, la sistemul de iluminat, unde erau probleme. Iașul nu a mai avut o echipă de handbal feminin în prima ligă de 27 de ani. Într-adevăr, lotul s-a întărit în această vară, însă și adversarele sunt pe măsură. Nivelul handbalului feminin din România este extrem de ridicat, echipele noastre ajungând în fazele finale ale competițiilor europene.

„În mod normal, primul meci acasă va fi pe 8 septembrie, însă e posibil să se decaleze până pe 10 septembrie, deoarece va mai fi un eveniment. Vedem atunci. În ceea ce privește Sala Polivalentă, noi am făcut îmbunătățiri, modificări, cred că va fi în regulă și vom primi acordul să jucăm aici”, a mai spus Vladimir Danilov.

Echipa de handbal feminin CSM Iași va fi aplaudată la scenă deschisă în fața a peste 9.000 de suporteri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`