Prima pagină » Local » Lot de hoți, băgați în arest la Iași! Printre el și cel mai prost hoț din istorie! A furat un telefon, iar mai apoi i-a sunat în buzunar, lângă victimă – FOTO

Lot de hoți, băgați în arest la Iași! Printre el și cel mai prost hoț din istorie! A furat un telefon, iar mai apoi i-a sunat în buzunar, lângă victimă – FOTO

25 iun. 2020, 04:00,
Dragos Savin în Local

Mai mulți hoți din Iași au ajuns pe mâna polițiștilor și au fost băgați în arest. Printre ei se numără și cel mai prost hoț din Iași. A furat un telefon, iar mai apoi i-a sunat în buzunar, lângă victimă. Polițiștii au intrat pe fir și l-au prins. Ieri, bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile și nu este singurul care a ajuns după gratii

Un lot de hoți din Iași a ajuns în arest. Printre hoți se numără și un bărbat care a furat un telefon mobil, iar mai apoi dispozitivul i-a sunat în buzunar, chiar lângă victima sa. Mai precis, în urmă cu câteva zile, individul a abordat o bătrână la gară și chiar a ajutat-o să urce în tren. Ulterior a observat că aceasta are un telefon mobil la ea. La un moment dat i-a luat telefonul, fără ca aceasta să observe. După câteva minute, femeia și-a dat seama că dispozitivul îi lipsește și i-a reproșat bărbatului că i l-a furat. Hoțul s-a jurat cu mâna pe inimă că telefonul nu este la el, ba chiar a acceptat la insistențele femeii să apeleze numărul ei de pe telefonul lui. Surpriză însă. Când a făcut apelul, telefonul i-a sunat în buzunar. Atunci, femeia a cerut ajutorul polițiștilor.

După ce a auzit telefonul sunând în buzunarul hoțului, femeia a dat alarma

Agenții din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași l-au identificat și dus la cercetări pe bărbatul de 46 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

„Pe 23 iunie, acesta ar fi discutat în tren cu o femeie de 70 de ani, iar, la coborârea în gara din Lețcani, i-ar fi sustras acesteia telefonul mobil. În momentul în care femeia a constatat acest lucru, i-ar fi cerut să i-l înapoieze, însă acesta ar fi refuzat și ar fi amenințat-o cu acte de violență. În cadrul cercetărilor, telefonul mobil a fost recuperat de polițiști și predat părții vătămate. În urma probatoriului administrat, individul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind dus în arest. Bărbatul a fost prezentat ieri Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

Tot ieri, un alt hoț a ajuns după gratii. Era căutat de polițiști de ceva vreme

Un alt hoț a ajuns ieri după gratii. Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au prins și dus la cercetări un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Astfel, agenții au prins într-un bar din municipiul Iași un bărbat de 52 de ani, bănuit că, prin acte de violență, i-ar fi sustras unei persoane portofelul cu bani și acte personale, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 800 de lei.

De asemenea, acesta este bănuit că i-ar fi sustras unui alt bărbat portofelul din buzunarul exterior al hainei, în timp ce partea vătămată s-ar fi aflat într-o sală de jocuri. Pe numele bărbatului a fost emis un mandat de aducere, întrucât se sustrăgea de la cercetări. Individul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind dus în arest. Individul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, cu propuneri legale, fiind la rândul său arestat pentru 30 de zile.

Doi hoți au fost plasați sub control judiciar după ce au ajuns pe mâna polițiștilor

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat recent un tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie prin smulgere. Oamenii legii au identificat un tânăr, bănuit că, în urmă cu câteva zile, în timp ce se deplasa pe o stradă din Iași, ar fi abordat un bărbat de 45 de ani și, sub pretextul că-și dorea să afle cât e ora, i-ar fi smuls telefonul din mână și ar fi fugit. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, care a dispus plasarea sa sub control judiciar pentru 60 de zile.

Tot polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au mai identificat recent doi tineri bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie prin smulgere. Agenții au identificat doi tineri, de 15, respectiv 19 ani, bănuiți că, în timp ce se aflau pe o stradă din municipiul Iași, i-ar fi smuls unui minor de 13 ani, din mână, telefonul mobil, în valoare de 900 de lei. Tânărul de 19 ani a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, care a dispus plasarea sa sub control judiciar pentru 60 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *