Prima pagină » Stiri si curiozitati » Lorelei Bratu, concurentă la Asia Express. Cu ce se ocupă și cine este partenerul ei în competiție

Lorelei Bratu, concurentă la Asia Express. Cu ce se ocupă și cine este partenerul ei în competiție

25 mai 2021, 13:53,
în Stiri si curiozitati

Lorelei Bratu face parte din noii concurenți din sezonul patru de la „Asia Express – Drumul Împăraților”. Colegul acesteia de echipă va fi designerul botoşănean, Mihai Dan Zarug. Lorelei Bratu este model plus-size și în prezent este antreprenor.

Noul sezon al reality-ului de pe Antena 1 va fi prezentat de Irina Fodor, Oase și actorul Marius Damian.

Cine este Lorelei Bratu

Lorelei Bratu are 31 de ani și este cel mai celebru model plus-size din România. Aceasta este din Tecuci dar, în prezent, locuiește la București. A absolvit Școala Națională de Studii Politice și Administrative SNSPA și în prezent este antreprenor.

Tânăra este extrem de cunoscută în mediul online acolo unde postează fotografii în ţinute vestimentare colorate şi poate îndrăzneţe, încurajând femeile să se bucure de viaţă şi de corpul şi personalitatea lor chiar dacă au kilograme în plus.

Lorelei a vrut mereu să scoată în evidență faptul că nu promovează obezitatea ci mentalitatea pozitivă. Aceasta vrea să demonstreze faptul că femeile pot fi frumoase și senzuale indiferent de câte kilograme au.

„Încerc să fiu vocea femeilor ca mine care se luptă să găsească un model cu care să rezoneze; care nu reușesc să se uite în oglindă și să-și spună [că își iubesc corpul], care duc războaie cu trupul lor și nu se simt confortabil cu ele”, a mărturisit Lorelei în urmă cu ceva timp.

Ce spune Lorelei Bratu despre participarea la Asia Express

Lorelei Bratu va fi în echipă cu designerul botoşănean Mihai Dan Zarug care a mai apărut în spațiul public la emisiunea Chefi la Cuțite.

Tânăra vede totul ca pe o provocare și spune că nu își face mari probleme.

„În general, iau viața cu tot ce e mai bun în ea, aşa că am răspuns instant DA la o vacanţă prelungită pe banii altora. Mă aştept să fie cu hohote de râs şi înfiorător de greu, dar hei, m-am antrenat toată viaţa să caut şi să găsesc soluţii pentru orice situație. Altfel, mă bazez pe tehnicile mele avansate de seducţie şi pe ambulanţa de pe traseu. De vis va fi!”, a declarat Lorelei.

Lorelei Bratu, noua concurentă de la Asia Express, este extrem de activă pe Instagram, unde are peste 17.000 de urmăritori.

Ce vedete mai participă la Asia Express sezonul 4

Noul sezon al Asia Express va avea loc în Europa, din cauza pandemiei de coronavirus și a normelor ce trebuiesc respectate. Filmările încep în această lună, iar țara de unde se va pleca va fi Turcia. Competitia va fi prezentată de către Irina Fodor, care i-a luat locul Ginei Pistol și la Chefi la Cuțite, Oase și actorul Marius Damian.

Cele nouă echipe care vor lua startul în celebra provocare sunt următoarele: Mihai Petre și Elwira Petre, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Alexandra Ungureanu și mama ei, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cuza și Emi de la ”Noaptea Târziu”, Lorelei Bratu și Zarug, Lida Buble și sora ei, Estera și Connect-R cu Shift.

Pentru Lorelei Bratu această experiență va fi fără dar și poate una extrem de inedită, dar și pentru restul concurenților care s-au înscris în competiție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *