Prima pagină » Actualitate » Loredana, super sexy într-un corset negru, la înălțime! „Am crezut că e Khloe Kardashian” – FOTO

Loredana, super sexy într-un corset negru, la înălțime! „Am crezut că e Khloe Kardashian” – FOTO

15 mai 2024, 08:42,
BZI.ro, în Actualitate

Loredana a dat iar internetul peste cap cu o ședință foto incendiară. Loredana a pozat super sexy într-un corset negru, la înălțime. Artista a realizat o ședință foto la înălțime, pe terasa a ceea ce pare a fi un penthouse, iar ținuta sa este de-a dreptul senzațională. Artista a primit numeroase aprecieri, iar o persoană chiar a comparat-o cu Khloe Kardashian.

Loredana, super sexy într-un corset negru, la înălțime

Loredana, în vârstă de 53 de ani, și-a obișnuit fanii cu ținutele ei super sexy și pline de farmec, care îi scot în evidență formele perfecte. De data aceasta, cântăreața a arătat cu adevărat spectaculos într-un body cu corset și fustiță din dantelă pe care l-a asortat cu o pereche de ghete negre înalte și un dres de plasă.

Cu părul lăsat desfăcut, curgându-i lejer pe umeri, solista a pozat în diferite ipostaze ce i-a făcut pe fanii săi de pe Instagram să o admire și mai mult.

Internauții au reacționat imediat și i-au făcut numeroase complimente artistei care i-a cucerit nu doar cu vocea sa inconfundabilă, dar și cu silueta de adolescentă.

„Am crezut că e Khloe Kardashian”, a scris cineva.

Alți internauți au numit-o „Madonna de România“, apreciind formele cântăreței.

„Madonna de România” / „Arăți foarte frumos, sexy, iar corsetul tău este uimitor. Foarte bine!” / „Frumoasă și superbă” / „Ești superbă” / „Deosebită” / „Ești magnifică”, sunt doar câteva dintre aprecierile lăsate de fanii Loredanei la postarea acesteia.

Are sau nu operațiile estetice

În ultima perioadă au apărut speculații cu privire la aspectul Loredanei, unii susținând că și-ar fi făcut mai multe operații estetice pentru a arăta atât de bine, aceasta a decis să vorbească deschis despre intervențiile estetice. Deși între aspectul ei de acum câțiva ani și cel din ultima perioadă există o diferență majoră, Loredana susține că nu a apelat niciodată la operațiile estetice, iar secretul siluetei constă într-un stil de viață echilibrat și o dietă sănătoasă.

„Nu am nicio operaţie estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aş avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine ştie, nu sunt împotriva lor şi admir femeile care încearcă să arate bine, indiferent de vârstă, şi au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilităţi să arăţi bine fără să faci lucruri radicale, ținând dietă, făcând sport, având grijă de corpul tău, de faţa ta, sunt tratamente, chestii non-invazive care te ajută să fii wow. Şi am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare și n-am avut nevoie să completez. E o muncă grea să arăţi bine”, a spus Loredana.

Artista a explicat că ea reușește să își mențină silueta cu ajutorul unei diete echilibrate, dar și a sportului.

„Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață, care ține de disciplină, de relația cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îți menține mintea și trupul în armonie. Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracții și distracții, important e să te cunoști, să știi ce îți face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri și nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon și proaspete să fie”, a precizat Loredana, care a pozat super sexy într-un corset negru, la înălțime.

Comentarii
  • “Reality show”

    Sa ducem fraza pana la capat… “ am crezut ca e Khloe Kardashian dupa o luna in vaslui” … cum plm sa faci asemenea comparatie? Spafia asta cu Khloe Kardashian???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *