Prima pagină » Actualitate » Loredana, în brațele lui Ștefan Bănică, la petrecerea de ziua ei! Cine a venit să o sărbătorească pe divă – FOTO

Loredana, în brațele lui Ștefan Bănică, la petrecerea de ziua ei! Cine a venit să o sărbătorească pe divă – FOTO

13 iun. 2024, 08:55,
BZI.ro, în Actualitate

Pe 10 iunie, Loredana a împlinit vârsta de 54 de ani, iar cu ocazia zilei de naştere, cele mai apropiate persoane ale artistei i-au organizat o petrecere surpriză. În imaginile de la eveniment se poate vedea cum Loredana a ajuns în brațele lui Ștefan Bănică, la petrecerea de ziua ei. De la eveniment nu au lipsit Tania Budi sau Dan Bittman.

Loredana, în brațele lui Ștefan Bănică, la petrecerea de ziua ei

Loredana este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, iar recent aceasta a fost surprinsă cu o petrecere de ziua ei organizată de prieteni apropiați și colegi din industrie. Evenimentul a avut loc într-un cadru intim și elegant, unde cei dragi i-au creat o amintire minunată despre care a vorbit şi pe contul său de socializare.

Pe 10 iunie, Loredana a împlinit vârsta de 54 de ani, iar cu ocazia zilei de naştere, cele mai apropiate persoane ale artistei i-au organizat o petrecere surpriză. Printre cei care au venit să o sărbătorească pe divă s-au numărat nume sonore ale muzicii și showbiz-ului românesc: Ştefan Bănică Jr., Tania Budi și Dan Bittman. Atmosfera a fost una plină de energie și bucurie, iar invitații au contribuit la crearea unei seri de neuitat pentru cântăreaţă.

Aşa cum era de aşteptat, Loredana a făcut o adevărată declaraţie de stil graţie unei rochii lungi nude cu print negru, pe care a accesorizat-o cu mai multe coliere şi o pereche de ochelari de soare. Pe contul său de socializare, artista a împărtaşit cu fanii săi câteva imagini din cadrul petrecerii şi a scris şi un mesaj în care a relatat cum s-a simţit la evenimentul organizat în cinstea ei.

„Petrecere surpriză de ziua mea. Atât de mulți prieteni dragi m-au luat prin surprindere și m-au făcut să mă simt atât de fericită și iubită”, a fost mesajul pe care l-a scris Loredana pe pagina ei de Instagram.

Pe lângă invitaţii de seamă, alături de ea s-a aflat şi fiica ei, Elena, care nu avea cum să lipsească de la evenimentul dedicat mamei sale.

Fostul soţ al Loredanei nu a fost la petrecerea surpriză de ziua ei

Andrei Boncea, fostul partener de viaţă al Loredanei şi tatăl fiicei sale, nu a fost prezent la petrecerea surpriză organizată de ziua ei de naştere. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, chiar dacă părea că ar avea o căsnicie perfectă. În urmă cu câţiva ani, artista a renunțat la verighetă şi nu a mai apărut la niciun eveniment public alături de acesta.

„Mulți mi-au zis că sunt nebună, ce o să fac? Ce o să zică lumea? Că o să-mi distrug cariera, chiar și cei apropiați mi-au zis. Îmi asum această răspundere și cred că dacă toată lumea și-ar asuma răspunderea și n-ar da vina pe alții pentru eșecul pe care îl au uneori în viață, ar fi mult mai bine. Asta e problema în ziua de azi, lumea nu mai este responsabilă. Dacă e să dau un sfat oamenilor, este să fie responsabili pentru tot!”, a spus Loredana, care a ajuns în brațele lui Ștefan Bănică, la petrecerea de ziua ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *