Prima pagină » Cancan » Loredana Groza, vârsta pe care nu te așteptai să o aibă celebra artistă

Loredana Groza, vârsta pe care nu te așteptai să o aibă celebra artistă

30 aug. 2024, 12:13,
în Cancan

Loredana Groza are o vârstă pe care mulți nu o cunosc. Frumoasa artistă pare mai tânără ca niciodată, iar fizicul și energia sa carismatică nu îi arată anii pe care îi are în realitate.

Artista este una dintre cele mai emblematice figuri ale muzicii pop din România, având o carieră răsunătoare care se extinde pe mai multe decenii. Aceasta nu este cunoscută doar pentru talentul său vocal, dar și pentru modul în care se reinventează și rămâne relevantă în industria muzicală. Iată cum și-a început cariera Loredana Groza, dar și vârsta pe care o are în prezent.

Loredana Groza, vârsta și modul cum și-a început cariera

Loredana Groza este născută pe 10 iunie 1970, în Onești, Bacău. Aceasta și-a început cariera muzicală la o vârstă fragedă, cucerind publicul cu vocea sa puternică și cu prezența scenică magnetică. Primul succes major a venit în 1986, când, la doar 16 ani, a câștigat trofeul Festivalului de la Mamaia cu piesa „Mă întreb ce să fac?”. Acest eveniment a marcat începutul unei cariere strălucitoare, Loredana a devenit una dintre cele mai populare tinere cântărețe din România.

Pe lângă cariera sa muzicală, Loredana Groza a avut o prezență scenică constantă în televiziune, fiind antrenoare la emisiunea „Vocea României”, unul dintre cele mai populare show-uri de talente din țară. Rolul său în emisiune i-a adus și mai multă notorietate, confirmându-și statutul de vedetă și model pentru tinerele generații.

Ajunsă la vârsta de 54 de ani, Loredana Groza continuă să fie o figură centrală în muzica românească demonstrând o longevitate rar întâlnită în industrie. Ea rămâne un exemplu de tenacitate, creativitate și adaptabilitate, inspirând nu doar fanii săi, ci și alți artiști.

O familie de succes

Loredana Groza nu numai că are o carieră de succes, însă se poate mândri și cu o familie frumoasă. În urma căsătoriei cu Andrei Boncea a rezultat fiica ei, Elena Boncea. Tânăra de 25 de ani îi împărtășește pasiunea mamei pentru muzică.

Elena Boncea a fost prezentă la numeroase concerte și spectacole susținute de mama sa, însă a recunoscut că nu este întotdeauna ușor să fii copilul unei persoane atât de cunoscute.

„Este greu să ai o mamă celebră câteodată, poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e și dramatică. Eu cânt puțin, dar în general sunt o pacoste”, a mărturisit aceasta într-un interviu.

Deși împărtășesc pasiunea pentru muzică, Loredana Groza nu a încurajat-o să-i urmeze calea, susținând că lumina reflectoarelor poate fi dificilă.

„Îmi doresc și mi-am dorit ca fiica mea să nu-și aleagă o carieră în lumina reflectoarelor. Deja eu sunt de atâta timp în lumina reflectoarelor și nu cred că este o viață prea ușoară. Am încercat să o conving să nu intre în această lume. Avem această libertate de a alege, dar nu se știe niciodată”, a declarat Loredana Groza.

Chiar și așa, Elena Boncea și-a ales calea și este în prezent producător la unul dintre cele mai de succes studiouri din România. Aceasta totuși a ales să țină aspectele din viața ei personală private, ducând o viață discretă.

Loredana Groza, în ciuda vârstei sale, reușește să-ți mențină relevanța și să fie mereu în pas cu schimbările din industria muzicală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *