Prima pagină » Cancan ultimă oră » Loredana Groza și Antonia, show incendiar. Divele, filmate în timp ce dansau provocator
Loredana Groza și Antonia, show incendiar. Divele, filmate în timp ce dansau provocator

Loredana Groza și Antonia, show incendiar. Divele, filmate în timp ce dansau provocator

18 aug. 2022, 20:03,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Loredana Groza (52 de ani) și Antonia (33 de ani) au făcut spectacol la ziua de naștere a Emei Uta. Make-up artistul preferat al vedetelor a împlinit vârsta de 31 de ani și a dat o petrecere de pomină într-un club de fițe din parcul Herăstrău, din București.

Ema Uta este o prietenă bună a celor două artiste, așa că prezența lor a fost obligatorie la petrecerea zilei sale de naștere. Îmbrăcate în ținute foarte sexy, Loredana și Antonia au profitat de atmosfera de petrecere pentru a se filma dansând provocator una cu cealaltă, spre deliciul celor care se aflau prezenți la frumosul eveniment.

Momentul incendiar a fost filmat

Momentul incendiar a fost filmat și postat pe contul de Instagram al Loredanei. Antonia a purtat o rochie scurtă și extrem de mulată, în nuanțe de portocaliu și roz și o pereche de ciocate. Artista și-a lăsat despletit părul lung și brunet.

Loredana s-a prezentat la petrecere într-o salopetă cu croi extrem de mulat, cu imprimeu animal print și un decolteu foarte decoltat. Diva și-a accesorizat ținuta cu o pereche de sandale cu platformă, o curea lată în talie, o capă neagră cu franjuri și o pereche de ochelari de soare cu design modern. Cele două au dansat lasciv și s-au mângâiat, atrăgând toate privirile celor din jur.

Antonia nu a fost singură la petrecere, ci însoțită de partenerul ei, Alex Velea. Iar pe Loredana a acompaniat-o la eveniment fiica ei, Elena Boncea. Loredana Groza a cântat și dansat și cu sărbătorita serii, Ema Uta, pe cele două legându-le o veche relație de prietenie.

Loredana Groza: „Nu am nicio operație estetică”

După ce a fost aspru criticată pentru că ar avea operații estetice, Loredana Groza a oferit un interviu în cadrul căruia a negat aceste afirmații. Diva susține că nu are nici măcar o intervenție.

„Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a povestit Loredana la Antena 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *