Prima pagină » Actualitate » Loredana Groza și-a făcut părul roz! Se pregătește pentru un rol dintr-un film – FOTO

Loredana Groza și-a făcut părul roz! Se pregătește pentru un rol dintr-un film – FOTO

08 feb. 2024, 08:22,
în Actualitate

Loredana Groza ne-a obișnuit cu stilul ei nonconformist și acum și-a surprins din nou fanii. Vedeta a vizitat salonul de înfrumusețare și și-a făcut o schimbare radicală de look. Loredana Groza și-a făcut părul roz și le-a arătat fanilor ei de pe rețelele de socializare la ce schimbare a apelat de curând. Iată cum arată celebra cântăreață cu părul roz!

Loredana Groza și-a făcut părul roz

Cântăreața Loredana Groza a apelat la o schimbare radicală de look. Vedeta și-a surprins fanii cu ultima apariție pe care a avut-o, deoarece și-a făcut părul roz.

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Loredana Groza a făcut un videoclip prin care le-a arătat fanilor ei ce schimbare radicală de look și-a făcut. Artista a declarat că s-a făcut roz în cap.

Vedeta a precizat faptul că a ales să facă această schimbare din cauza faptului că se pregătește să joace într-un film și are un rol important. Deși a spus că s-a vopsit, din imagini se poate vedea că a ales perucă.

„Dimineața începe viața! Noi muncim de la 7, iar eu sunt trează de la 5. A trebuit să-mi fac unghii, să mă vopsesc (n.r.: râde), pentru că astăzi joc într-un film românesc”, a spus cântăreața în postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Loredana Groza: „Mă inspiră absolut orice pentru că sunt mereu deschisă“

Loredana Groza a vorbit despre ceea ce o inspiră. Cântăreața a evidențiat că este deschisă și receptivă la orice experiență, considerând că întotdeauna există ceva nou de descoperit.

Cântăreața este cunoscută pentru cariera sa muzicală remarcabilă și pentru implicarea într-o varietate de proiecte artistice, pare să adopte o atitudine pozitivă și înțeleaptă față de viață. Declarațiile ei reflectă o viziune care promovează deschiderea și învățarea continuă.

„Ce mă inspiră? Mă inspiră orice, mă inspiră absolut orice pentru că sunt mereu deschisă, să primesc și să nu fiu blazată: gata, știu totul. Nu, nu știu nimic, învăț în fiecare zi ceva”, a declarat vedeta.

Mai mult decât atât, vedeta a cunoscut schimbări semnificative în viața sa după o călătorie spirituală în India, unde a avut o întâlnire importantă cu Sadhguru. Pe parcursul călătoriei sale în Asia, artista a fost contactată de Ciprian Mega, un regizor și preot român, care, impresionat de aura ei vibrantă, i-a făcut o ofertă pentru a juca în filmul pe care urma să-l realizeze.

Loredana Groza a declarat în nenumărate rânduri că motivul pentru care reușește să aibă o siluetă de invidiat este numărul de antrenamente pe care le face și, desigur, stilul de viață sănătos. De asemenea, în legătură cu operațiile estetice, cântăreața de 53 de ani a spus de fiecare dată că nu le-a avut niciodată în plan și că nu a apelat la ele.

„Nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel“, a precizat Loredana Groza, care și-a făcut părul roz.

Comentarii
  • Ion de la... raion

    Degeaba. Mintea tot… blondă i-a rămas!
    Vorba ceea: „Lupu-și schimbă părul, dar năravul ba”!
    Când spun „lup”, mă refer și la… lupoaică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *