Prima pagină » Cultural » Loredana Groza se poate considera o femeie norocoasă. Fiica ei a împlinit douăzeci și cinci de ani și este de o frumusețe răpitoare

Loredana Groza se poate considera o femeie norocoasă. Fiica ei a împlinit douăzeci și cinci de ani și este de o frumusețe răpitoare

18 iul. 2023, 13:13,
în Cultural

Loredana Groza se poate considera o femeie norocoasă. Se bucură de un succes fenomenal pe plan profesional, iar pe plan personal se mândrește cu o frumusețe de fată, care îi seamănă leit.

Zilele trecute, Elena, fiica artistei și a lui Andrei Boncea, a împlinit 25 de ani, motiv pentru care Lori a publicat un mesaj emoționant pentru aceasta.

Fiica Loredanei Groza a împlinit douăzeci și cinci de ani

Nu sunt dese momentele în care Loredana Groza o afișează pe fiica sa, Elena. Deși este foarte activă pe rețelele sociale, în special pe Instagram, unde a strâns o comunitate de peste 600.000 de urmăritori, cântăreața preferă să publice frânturi din viața sa de artist și să își țină departe familia. Ei bine, cu ocazia aniversarii a 25 de ani de viață, diva a împărtășit cu fanii o fotogafie rară cu frumoasa Elena și un moment muzical deosebit.

„Acum 25 de ani o aduceam pe lume pe Elena!!! Parcă fost ieri…Îți mulțumesc, Elena, că m-ai ales să-ți fiu mamă, că mi-ai dat un sens viețîi, îți mulțumesc pentru toată bucuria , tandrețea și dragostea pe care mi-o dăruieșți în fiecare zi mie și tuturor celor din jur! Iți doresc să-ți trăieșți visele cu bucurie și fericire! La mulți ani! Te iubesc, mami”, a scris Loredana Groza pe Instagram, în dreptul fotografiei cu fiica sa.

După ce a publicat imaginea cu Elena, Loredana Groza a împărtășit și un moment muzical realizat cu aceasta, la petrecerea data în cinstea ei, ce a avut loc la clubul Fratelli. Cele două au cântat pentru invitați piesa „Ileana, Ileana” și au primit numeroase complimente din partea fanilor:

„Doamne, ce moment frumos! La mulți ani! mama și fiica sunt o singura inimă, pe viață!!!”, „Am ascultat și reascultat de cel puțîn 8 ori și de fiecare dată mi-au dat lacrimile. Frumos moment!! La mulți ani!”, „Felicitări multe, sunteți formidabile, vă admir și vă iubesc. La mulți aaaaaaani!!”.

Ce spune tatăl Loredanei Groza despre frumsețea artistei și despre așa-zisele operații estetice

Vasile Groza susține că multe femei sunt invidioase pe frumusețea fiicei sale, supranumită „Madonna de România”, și care, la 53 de ani, arată mult mai bine decât în tinerețe. Tatăl Loredanei Groza susține că frumusețea fiicei sale nu se datorează medicului estetician, ci naturii, care a înzestrat-o cu trăsături deosebite.

„Loredana nu are nicio operație estetică. Dar așa e lumea, vorbește, nu ne deranjează ce se spune. Ea așa are constituția fizică, e la fel ca mama mea. A murit la 83 de ani, dar arăta mult mai tânără. Doamne ferește, când le vezi pe unele cu asemenea sâni.

Loredana are tot ce trebuie pentru un om frumos și talentat. Nu a alergat după așa ceva. Voce i-a dat Dumnezeu. Dar unele femei sunt invidioase. Dar dacă doi spun de rău, iar ceilalți de bine, e o balanță care atârnă în favoarea binelui”, a precizat Vasile Groza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024