Prima pagină » Cultural » Loredana Groza, schimbare drastică de look! Diva a renunțat la extensii și la look-ul extravagant

Loredana Groza, schimbare drastică de look! Diva a renunțat la extensii și la look-ul extravagant

26 oct. 2023, 08:44, 3 ,
în Cultural

Loredana Groza a făcut o schimbare drastică de look renunțând la extensiile și perucile cu care și-a obișnuit fanii. Cântăreața, în vârstă de 53 de ani, a surprins pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializare cu câteva fotografii în care apare cu părul său natural și cu un machiaj foarte discret.

În ultima perioadă, vedeta a postat doar imagini în care avea părul lung sau până la umeri, în bucle mari și în diferite nuanțe de blond. De data aceasta, ea s-a întors în mediul online într-o poziție complet diferită.

Loredana-Groza, schimbare drastică de look

Loredana a făcut o poză în mașină în timp ce se îndrepta spre studio. Ea a optat pentru o haină gri deschisă, potrivită pentru o zi răcoroasă de toamnă. Cu toate acestea, ceea ce a atras atenția a fost părul ei, care de această dată nu mai era nici lung, nici blond închis.

Cântăreața s-a fotografiat în mod natural, cu părul scurt și breton pe o parte, în nuanțe de blond deschis. De asemenea, Loredana a ales un machiaj mai simplu, purtând doar puțină mascara, blush și ruj.

Fotografiile postate pe Instagram au fost însoțite de mesajul: „Noi avem ziua de azi”, una dintre cele mai iubite piese ale ei, ce a fost lansată în urmă cu șase ani.

Loredana a revenit apoi pe rețeaua de socializare, filmându-se în studio, alături de colegii ei. În imagini, vedeta apare cu același look care a atras aprecierile internauților.

„Ești superbă, dragă Loredana”, „Ești mai frumoasă acum ca în tinerețe”, „Ce frumoasă ești așa naturală”.

Care este bijuteria favorită a Loredanei

Adesea, Loredana Groza apare în public purtând diferite bijuterii. Însă, artista spune că există una la care nu ar putea renunța niciodată: un inel din India.

„Port această bijuterie chiar și în serialul „«Lasă-mă, îmi place! Camera 609», dar o întorc invers”, a precizat artista pentru Unica.ro.

În ultima perioadă, Loredana a călătorit de mai multe ori în India, pentru a participa la conferințele lui Sadhguru. Dar cântăreața nu merge singură, ci însoțită de fiica ei, Elena Boncea, cu care spune că are o relație specială.

„Elena a avut de mică multe pasiuni, multe îndrăgosteli. Îmi povestește tot, sunt confidenta ei cea mai importantă. Nu că nu ar fi și prietenele ei. Îmi place că e relația noastră nu e doar formală, cum am avut noi, generațiile crescute pe vremea comunismului, în care erau puțin mai rigide discuțiile între mamă și fiică. Mai degrabă vorbeai cu tata decât cu mama anumite lucruri. Eu am încercat să sparg aceste bariere și să mi-o apropii, să fim ca niște prietene, ca niște surori”, a mai spus Loredana Groza.

Recent, Loredana Groza și-a surprins fanii cu o nouă schimbare de look, mergând către o abordare mai naturală.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *